ΑΕΚ - Παναιτωλικός: Βρίσκει ρυθμό η Ένωση!

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Βρίσκει ρυθμό η Ένωση!

Εναρξη: 20:30, 20/09/2019
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Αγρινίου

H ανεβασμένη ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. «Χτίζει» σερί με Κωστένογλου στον πάγκο της.

Χωρίς βαθμό ο Παναιτωλικός!
Κακό το ξεκίνημα του Παναιτωλικού στη φετινή Super League, αφού είναι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη χωρίς βαθμό. Οι Αγρινιώτες έχουν ηττηθεί από ΠΑΟΚ (1-2) και ΟΦΗ (1-3) εκτός, αλλά και από την Ξάνθη (1-2) εντός έδρας. Η αγωνιστική τους παρουσία δεν αντιστοιχεί στη μηδεινή βαθμολογική συγκομιδή και πλέον καλείται να πάρει και τα αποτελέσματα. Στη διάθεση του Κάστρο βρίσκονται και τα νέα αποκτήμα και ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ με οδηγό την περσινή εξαιρετική εμφάνιση, όπου επικράτησε εύκολα 2-1.

Δημιουργεί σερί η ΑΕΚ!
Η ηρεμία επιστρέφει στην ΑΕΚ, αφού με τον Κωστένογλου στον πάγκο της βρίσκεται στον δρόμο των επιτυχιών. Η Ενωση μετά τη νίκη στην Τουρκία μετρά δυο σερί επιτυχίες, με Αστέρα Τρίπολης εκτός και Λαμία εντός έδρας για τη Super League. Ο Νίκος Κωστένογλου μετράει το 3/3 στο ξεκίνημα της τρίτης του θητείας στον πάγκο της ΑΕΚ και «έπιασε» τους Τόνι Σαβέβσκι και Φερνάντο Σάντος που είχαν καταφέρει κάτι ανάλογο την τελευταία 20ετία. «Παίζουμε με τον Παναιτωλικό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» τόνισε ο Μάρκο Λιβάια, που είναι εξαιρετικός το τελευταίο διάστημα. Η ΑΕΚ συνολικά στα τέσσερα ευρωπαϊκά της παιχνίδια και στις τρεις αγωνιστικές της Super League έχει σκοράρει 12 φορές. Από αυτά, στα επτά ο Μάρκο Λιβάια έχει συμμετοχή, με δικά του γκολ, είτε δημιουργώντας με ασίστ. Επιστρέφει ο Μάνταλος, εκτός οι Ολιβέιρα, Σιμάο και Κλωναρίδης.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X