Απόλλων Σμύρνης – Αρης: Με υπηρεσιακό στην Αθήνα

Απόλλων Σμύρνης – Αρης: Με υπηρεσιακό στην Αθήνα

Εναρξη: 19:00, 12/11/2018
Γήπεδο: Γ. Καμάρας (14.200)

Η 10η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται στη Ριζούπολη, στο «Γ. Καμάρας», το βράδυ της Δευτέρας (19:00) ανάμεσα στον ουραγό και προβληματικό καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος Απόλλωνα Σμύρνης και τον Αρη, ο οποίος βρίσκεται σε κρίση και κατεβαίνει στην Αθήνα με υπηρεσιακό τεχνικό.

Επειτα από 8 διαδοχικές ήττες, ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τον πρώτο του βαθμό στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ (0-0), ωστόσο για ακόμη ένα ματς δεν κατάφερε να σκοράρει (το 6ο σερί). Την ώρα, που ο Αρης γνώρισε την 4η διαδοχική ήττα από τον Ολυμπιακό (0-1) στο «Κ. Βικελίδης» και παράλληλα αποτέλεσε παρελθόν ο Πάκο Ερέρα από την τεχνική ηγεσία.

Από τη μια στιγμή στην άλλη…
Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Αρη στη σεζόν έκανε άπαντες να μιλούν για την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» όχι μόνο στην Σούπερ Λιγκ, αλλά και να μπει σφήνα στους «μεγάλους» για το λεγόμενο Τop-5. Και αυτό ήταν δουλειά παικτών, αλλά και προπονητή: του Πάκο Ερέρα. Οι ήττες, όμως, που ακολούθησαν από Πανιώνιο (0-1) και κυρίως στα ντέρμπι κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο της πόλης ΠΑΟΚ (1-2) και ΑΕΚ (0-4), Ολυμπιακό (0-1), έφεραν το διαζύγιο διοίκησης και Ισπανού τεχνικού.

Πλέον, ο Αρης καλείται να βρει τα πατήματά του στην Αθήνα κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, με υπηρεσιακό προπονητή τον Απόστολο Τερζή και έχοντας άπαντες παρόντες στην αποστολή. Κουβέντες με προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας θα γίνουν από την Τρίτη το πρωί και κατά τη διάρκεια των εθνικών υποχρεώσεων που ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα. Η τελευταία νίκη του Αρη στο πρωτάθλημα σημειώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-0), ενώ ακολούθησε άλλη μία στο Κύπελλο επί του Αήττητου Σπάτων (2-1) στις 31 Οκτωβρίου.

Οπως σε Φάληρο και Ηράκλειο
Στο «Γ. Καραϊσκάκης» την… πάτησε στο 90’ από τον Ολυμπιακό (ηττήθηκε 1-0), στο Ηράκλειο της Κρήτης πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια φάνηκε στις δύο τελευταίες υποχρεώσεις του ο Απόλλων Σμύρνης, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Αν και δέχθηκε πίεση, έμεινε όρθιος. Το μοναδικό του πρόβλημα είναι το γκολ. Μεγάλο! Ένα γκολ στις 9 πρώτες αγωνιστικές, όμως στα τελευταία έξι δεν κατάφερε να σημειώσει άλλο.

Ο Γιάννης Ματζουράκης και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι τα περιθώρια στενεύουν, ότι για να σωθεί η ομάδα πρέπει να έρθουν οι νίκες. Αρα, να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, έναν πιο επιθετικό τόνο, πιο παραγωγικό σε φάσεις, πιο εύστοχο στην τελική προσπάθεια. Χωρίς νέα απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία και έτσι θα φιλοξενήσει τον Αρη με μοναδικό απόντα τον έμπειρο αμυντικό, Γιάννη Κοντοέ, που λείπει αρκετό διάστημα.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση
Αρης – Απόλλων Σμύρνης: 1-0 (Β’ Εθνική 2016-17)
Απόλλων Σμύρνης – Αρης: 2-2 (Β’ Εθνική 2016-17)
Αρης – Απόλλων Σμύρνης: 0-2 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)
Απόλλων Σμύρνης – Αρης: 2-1 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)
Αρης – Απόλλων Σμύρνης: 2-1 (Α’ Εθνική 1999-00)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Superleague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X