Αρης - Ολυμπιακός: Νίκη κορυφής και... ψυχολογίας!

Αρης – Ολυμπιακός: Νίκη κορυφής και… ψυχολογίας!

Εναρξη: 19:30, 06/10/2018
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης» (18.540)

Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Νίκη- ανάσα ψάχνουν οι Κίτρινοι, με τους Πειραιώτες να έχουν σύμμαχο και την παράδοση.

Ψάχνει αντίδραση ο Άρης
Ο Άρης δεν παρουσιάστηκε προσηλωμένος στο εντός έδρας ματς με τη Λάρισα και γνώρισε την ήττα με 3-2. Οι Κίτρινοι αν και επιθετικά έδειξαν καλά στοιχεία, ωστόσο σε ακόμα ένα ματς έκαναν πολλά λάθη στην άμυνα. Μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και κόντρα στον Ολυμπιακό θέλουν νίκη… ψυχολογίας. Η μοναδική αλλαγή που αναμένεται να γίνει είναι η επιστροφή του Λούκας Σάσα στην 11αδα. Ο Βραζιλιάνος μέσος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Χαβιέ Ματίγια.

Νίκη… ηρεμίας ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός κατέρρευσε μετά την αποβολή του Μεριά και γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Οι Πειραιώτες παρουσίασαν πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, η άμνυνα υπέπεσε σε αρκετά λάθη και ο Ολυμπιακός έχασε μοναδική ευκαιρία για ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Ο Μαρτίνς έκανε rotation, αφού άφησε εκτός ενδεκάδας τους αναντικατάστατους Βαλμπουενά, Ποντένσε, Γκιγιέρμε και Ομάρ. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αντιδράσουν, μιας και υπάρχει μπροστά τους το ντέρμπι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι Πειραιώτες παραμένουν αήττητοι στη Super League, είναι στην κορυφή, έχοντας μόλις μια απώλεια (ισοπαλία με Παναθηναϊκό). «Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, το έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολη έδρα και ο αντίπαλος έχει ποιότητα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε εκεί» είπε ο Μαρτίνς.

Άρης – Ολυμπιακός, η παράδοση

04/11/18 Άρης – Ολυμπιακός 0-1
15/12/13 Άρης – Ολυμπιακός 0-2
29/10/12 Άρης – Ολυμπιακός 2-2
05/11/11 Άρης – Ολυμπιακός 2-3
12/02/11 Άρης – Ολυμπιακός 1-2

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Superleague με 100+ ειδικά!


Σχολιάστε

X