Λάρισα - ΑΕΚ: Μεγάλο ραντεβού στον Κάμπο!

Λάρισα – ΑΕΚ: Μεγάλο ραντεβού στον Κάμπο!

Εναρξη: 19.30, 05/10/2019
Γήπεδο: AEL FC Arena

Η ΑΕΚ είναι αήττητη με τον Κωστένογλου στον πάγκο της, ωστόσο η ΑΕΛ είναι έτοιμη να της βάλει δύσκολα. Με παράδοση η Ένωση.

Δυο σερί τριάρες η Λάρισα
Η ΑΕΛ είχε να βάλει τρία γκολ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” εδώ και 35 χρόνια, από τις 30 Δεκεμβρίου 1984 και φυσικά έφυγε νικήτρια! Η Λάρισα επικράτησε 3-2 του Άρη και ανεβάζει διαρκώς στροφές. Δυο σερί νίκες, δυο διαδοχικές τριάρες και άφησε πίσω της την επικίνδυνη ζώνη. Με την παρουσία του Ουάρντα, οι Θεσσαλοί ανεβαίνουν δημιουργικά και δείχνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο. Στα θετικά, το γεγονός πως ο Σεσέροβιτς προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αήττητη με Κωστένογλου η ΑΕΚ!
Ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ αναδείχθηκε η ΑΕΚ. Η Ενωση βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο ισάριθμες κατάφερε να βρει δίχτυα και να πάρει τον βαθμό, χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά, ο Μπάρκας με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το θετικό αποτέλσσμα. Το 4-4-2 έφερε αποτελέσματα και ο Νίκος Κωστένογλου συνέχισε το αήττητο σερί που χτίζει από τη μέρα που ανέλαβε. Η ΑΕΚ είναι κοντά στην κορυφή, ωστόσο κάθε απώλεια κοστίζει. Παράλληλα, η Ενωση έχει σκοράρει τρία από τα εννιά γκολ στο πρωτάθλημα από στημένες φάσεις. Ο Αντρέ Σιμόες ξεπέρασε τη θλάση και προπονήθηκε κανονικά, με τον Νίκο Κωστένογλου να μπορεί να υπολογίζει και στον Νέλσον Ολιβέιρα ενόψει ΑΕΛ.

Λάρισα – ΑΕΚ, η παράδοση

16/12/18 Λάρισα – ΑΕΚ 0-0
20/01/18 Λάρισα – ΑΕΚ 0-0
17/10/16 Λάρισα – ΑΕΚ 1-2
13/05/15 Λάρισα – ΑΕΚ 0-1
10/04/11 Λάρισα – ΑΕΚ 2-3

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X