Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ: Τουλάχιστον κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ: Τουλάχιστον κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Εναρξη: 16:00, 10/3/2019
Γήπεδο: «Γιώργος Καμαράς» (14.200)

Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ διασταυρώνουν τα ξίφη τους το μεσημέρι της Κυριακής (16:00) στο «Γεώργιος Καμάρας». Δύο ομάδες που κατά πάσα πιθανότητα θα αποχαιρετήσουν τη Σούπερ Λίγκ, όμως δείχνουν «ακομπλεξάριστες» παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο, αν και δέχονται αρκετά τέρματα.

Πρόκειται για τις δύο χειρότερες άμυνες στην κατηγορία, όμως αυτό δεν τους επηρεάζει να αγωνιστούν στο ανοιχτό γήπεδο. Τα προβλήματα ωστόσο παραμένουν, ιδιαίτερα για τους Κρητικούς μετά από απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Ισως να πρόκειται και για ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κανένα ενδιαφέρον, αφού φαίνεται να έχουν αποδειχτεί τη μοίρα τους και παίζουν, πλέον, για το γόητρο.

Συνεχίζει να… απολαμβάνει ποδόσφαιρο ο Απόλλων
Ξέρει ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές ελπίδες παραμονής, όμως αυτό δεν πτοεί τον Απόλλωνα Σμύρνης να… διασκεδάζει περισσότερο από τις άλλες ομάδες τα παιχνίδια. Αγωνίζεται με αρκετούς μικρούς και παλεύει τα ματς ακόμη και κόντρα στα «θηρία».

Τον τελευταίο μήνα κέρδισε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (1-0), ενώ σκόραρε και κόντρα σε ΑΕΚ (1-2), ΠΑΟΚ (1-5). Η άμυνα παραμένει άλυτο πρόβλημα, έχει κρατήσει μόλις 4 φορές στο πρωτάθλημα το μηδέν στα μετόπισθεν. Το μόνο καλό πως επιστρέφει ο πολύτιμος στόπερ, Μπεντινέλι.

«Αναβρασμός» στον ΟΦΗ
Την περασμένη Δευτέρα (4/3) «έσκασε» σαν… βόμβα η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, που τον υποβίβασε λόγω χειραγώγησης του περσινού αγώνα με τον Αιγινιακό. Οι Κρητικοί άσκησαν έφεση, επικρατεί αναβρασμός και αυτό επηρεάζει το ποδοσφαιρικό τμήμα, που ούτως ή άλλως δεν πατάει καλά.

Τα βρίσκει σκούρα απέναντι σε κλειστές άμυνες και δεν είναι τυχαίο πως «τρέχει» σερί με μία νίκη, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. Σε αυτά τα ματς σημείωσε μόλις 9 γκολ, εκ των οποίων τα 3 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση
ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης: 1-1 (Σούπερ Λίγκα 2018-19)
ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης: 2-1 (Κύπελλο 2017-18)
ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης: 1-0 (Φούτμπολ Λιγκ 2016-17)
Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ: 2-1 (Φούτμπολ Λιγκ 2016-17)
Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ: 1-1 (Κύπελλο 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X