Λάρισα - Λεβαδειακός: Σύμμαχος η έδρα και η παράδοση

Λάρισα – Λεβαδειακός: Σύμμαχος η έδρα και η παράδοση

Εναρξη: 15:00, 10/03/2019
Γήπεδο: AEL F.C Arena (16.118)

Ακόμη υπάρχει δρόμος προς την παραμονή, όμως η συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορεί να κρίνει πολλά. Η Λάρισα υποδέχεται τον Λεβαδειακό το μεσημέρι της Κυριακής (15:00), με τον νικητή να παίρνει βαθμολογική… ανάσα στη Σούπερ Λιγκ!

Η ομάδα της Λειβαδιάς βρίσκεται στο -3 από τη σημερινή αντίπαλό της και ψάχνει πάση θυσία το τρίποντο που θα την κάνει να ελπίζει. Από την άλλη οι «βυσσινί» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και τη μεταξύ τους θετική παράδοση.

Εννέα ματς χωρίς νίκη η Λάρισα
Νιώθει για τα… καλά τις θέσεις από κάτω της στο βαθμολογικό πίνακα που οδηγούν στον υποβιβασμό το τελευταίο διάστημα. Τα άσχημα αποτελέσματα αυτούς τους δύο μήνες την έχουν οδηγήσει στο φόβο και την ανασφάλεια. Εννέα επίσημα παιχνίδια δίχως νίκη (0-5-4), ενώ μόλις στα δύο δεν κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ έδειξε ότι μπορεί να παίξει και άμυνα, έμεινε στο μηδέν, όμως καλείται στο κρίσιμο σημείο να πάρει και τη νίκη, έστω και με δύο σημαντικές απουσίες. Αυτή του «κόφτη» Φατιόν και του αμυντικού Γκόλια. Μόλις μία ήττα στην έδρα της κόντρα στο Λεβαδειακό (14 νίκες και 5 ισοπαλίες)!

Αν όχι τώρα… ποτέ ο Λεβαδειακός;
Ισως και η μοναδική ελπίδα για τον Λεβαδειακό να ελπίζει να μην μπει στην τελευταία τετράδα, αφού εάν ηττηθεί θα πάει στο -6. Μετά από δύο σερί νίκες με σκορ 1-0, ήρθε το ισόπαλο παιχνίδι με τη Λαμία (1-1), σε ένα ματς με τις λιγότερες τελικές (8) στο φετινό πρωτάθλημα.

Ειδικά στα εκτός έδρας παίζει πολύ σφιχτή άμυνα, 16 γκολ παθητικό σε 11 ματς δεν είναι και πολλά για ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Πέτυχε τη μοναδική νίκη μακριά από τη Λειβαδιά φέτος απέναντι στη Ξάνθη πριν δύο εβδομάδες, και θέλει να δείξει ότι μπορεί να το ξανακάνει.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Λεβαδειακός – Λάρισα: 1-1 (Σούπερ Λίγκα 2018-19)
Λεβαδειακός – Λάρισα: 2-1 (Σούπερ Λίγκα 2017-18)
Λάρισα – Λεβαδειακός: 1-0 (Σούπερ Λίγκα 2017-18)
Λάρισα – Λεβαδειακός: 2-1 (Σούπερ Λίγκα 2016-17)
Λεβαδειακός – Λάρισα: 1-1 (Σούπερ Λίγκα 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X