Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός: Μαζεύει τα κομμάτια του…

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός: Μαζεύει τα κομμάτια του…

Εναρξη: 19:00, 4/3/2019
Γήπεδο: Γεώργιος Καμάρας (14.200)

Αρχές Μαρτίου και ο Ολυμπιακός κινείται στη σεζόν δίχως στόχους. Αποκλεισμένος από το Γιουρόπα Λιγκ, πρόσφατα δεν κατάφερε να περάσει τη Λαμία από τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας γνωρίζοντας την ήττα 0-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το πρωτάθλημα χάνεται με τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ, πλέον, στους 10 βαθμούς μετά και τη χθεσινή νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» κόντρα στον Παναθηναϊκό με 2-0.

Το βράδυ της Δευτέρας (19:00), ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο «Γεώργιος Καμάρας» από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πέσιμο της αυλαίας της 23ης αγωνιστικής, με μοναδικό στόχο πλέον να κλείσει τη χρονιά με σερί νικών. Στον αντίποδα, ο ουραγός Απόλλων βλέπει το τρένο να… χάνεται καθώς απέχει 13 βαθμούς από τις θέσεις που δίνουν παραμονή στην κατηγορία.

Πέσανε οι… διακόπτες στον Ολυμπιακό!
Δεύτερη σερί χρονιά εκτός στόχων από τις αρχές Μαρτίου ο Ολυμπιακός, μετά και τον νέο αποκλεισμό, αυτή τη φορά στο Κύπελλο Ελλάδας, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Λαμία. Εχοντας 28 τελικές, έναντι μίας της αντιπάλου, ένα χαμένο πέναλτι προς το φινάλε του ματς από τον Κώστα Φορτούνη, το πρόβλημα της αξιοποίησης των ευκαιριών που πραγματοποιεί είναι με το μεγαλύτερο θέμα που πρέπει να σκέφτονται στον Πειραιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του καλούνται να ξεπεράσουν άμεσα στον αποκλεισμό στο Κύπελλο, μετά από αυτόν του Γιουρόπα Λιγκ, με μοναδικό στόχο πλέον να κλείσουν τη χρονιά με σερί νικών. Στο πρωτάθλημα έρχεται από δύο επιβλητικές νίκες εντός έδρας κόντρα σε ΑΕΚ (4-1) και ΟΦΗ (5-1).

«Δεν είμαστε χαρούμενοι, όταν φοράς το σήμα του Ολυμπιακού πρέπει να νικάς», το σχόλιο του Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει της συνέχειας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σισέ (στόπερ), Ομάρ (μπακ), Καμαρά (αμυντικός μέσος) και Βούκοβιτς (στόπερ).

Με ψηλά το κεφάλι ο Απόλλων Σμύρνης
Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -13 από τις θέσεις που δίνουν την παραμονή και κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Απόλλων Σμύρνης θα αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ. Εχοντας βάλει στο μυαλό του αυτή την ιδέα πλέον στις αγωνιστικές που απομένουν καλείται να παίξει ποδόσφαιρο, να διασκεδάσει τον κόσμο του όπως έκανε στη Νέα Σμύρνη (νίκη 1-0 επί του Πανιωνίου) και στο ΟΑΚΑ παρά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ.

Μετά του ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που είχε στο πρόγραμμα, ακολουθεί ακόμη ένα μεγάλο όνομα, ακόμη ένας μεγάλο αντίπαλος, ο Ολυμπιακός. Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Σε αυτή δεν περιλαμβάνεται ο τιμωρημένος Τόμας Μπεντινέλι (20 συμμετοχές, δύο γκολ φέτος), ενώ οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: 3-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός: 1-2 (Κύπελλο Ελλάδας 2015-16)
Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: 1-1 (Κύπελλο Ελλάδας 2014-15)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X