Άρης – Παναθηναϊκός:  Διέξοδο στα προβλήματα

Άρης – Παναθηναϊκός: Διέξοδο στα προβλήματα

Έναρξη: 19.15, 15/07/2020
Στάδιο: Κλ. Βικελίδης, Θεσσαλονίκη

Αποδεκατισμένος ο Άρης

«Θα μας χαρακτηρίσω ήρωες όσους είμαστε εδώ». Με αυτή την ατάκα ο Γιάννης Φετφατζίδης παρουσίασε όλο την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη. Είναι γνωστό ότι η διοίκηση δεν κατάφερε να δώσει λύση με την τιμωρία που της έχει επιβληθεί για παλαιότερα χρέη, τα συμβόλαια των παικτών που έληγαν την 1η Ιουλίου δεν ανανεώθηκαν και με 14 παίκτες η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό.

Και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει, όπως έδειξε και η τελευταία νίκη με 1-0 εκτός έδρας επί του ΟΦΗ. Η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να αρθεί η τιμωρία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με την ευρωπαϊκή συμμετοχή, που έχει ήδη εξασφαλιστεί μετά την τιμωρία του Παναθηναϊκού.

«Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια αν γίνεται. Τουλάχιστον πρέπει να αγωνιστούμε», ολοκλήρωσε ο Φετφατζίδης, που προσπαθεί να οδηγήσει τον Άρη σε διακρίσεις υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Να… ζευγαρώσει τις νίκες ο Παναθηναϊκός

Η ήττα από την ΑΕΚ με 3-1 εντός έδρας αποτέλεσε ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στα play off έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι: αυτό με τον Άρη (2-0). Τώρα, η ομάδα του Δώνη θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να κλείσει με θετικό τρόπο μία πολύ δύσκολη σεζόν.

Βέβαια, μπορεί ο Άρης να αντιμετωπίζει ακόμη περισσότερα προβλήματα, όμως η τελευταία φορά που οι «πράσινοι» κέρδισαν εκτός έδρας στο πρωτάθλημα ήταν τον περασμένο Γενάρη (2-0 την ΑΕΛ). Έχουν, μάλιστα, και άσχημες αναμνήσεις από τα παιχνίδια με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουν κερδίσει μόνο 1 από τα 5 τελευταία (2-0 το 2013). Εκείνη η νίκη ήταν και η μοναδική στα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, που κέρδισε ο φιλοξενούμενος…

Η τελευταία επίσκεψη του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Άρη είχε αποδειχθεί εφιαλτική εμπειρία, καθώς είχε γνωρίσει τη συντριβή με 4-0. Στα επόμενα δύο μεταξύ τους ματς, πάντως, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και ελπίζει ότι θα μπορέσει να συνεχίσει το σερί.

Άρης – Παναθηναϊκός, η παράδοση

Άρης – Παναθηναϊκός 4-0 (15/09/19)
Άρης – Παναθηναϊκός 1-1 (02/12/18)
Άρης – Παναθηναϊκός 0-2 (09/11/13)
Άρης – Παναθηναϊκός 1-0 (17/02/13)
Άρης – Παναθηναϊκός 3-1 (04/12/11)
Άρης – Παναθηναϊκός 0-1 (11/09/10)
Άρης – Παναθηναϊκός 0-0 (24/01/10)
Άρης – Παναθηναϊκός 1-2 (20/09/08)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X