Τζόσουα vs Φιούρι: Η ανάλυση του αγώνα της χρονιάς (Infographic)

Τζόσουα vs Φιούρι: Η ανάλυση του αγώνα της χρονιάς (Infographic)

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του μποξ θα αναμετρηθούν δύο φορές, μάλιστα, το 2021 και η ανακοίνωση από μόνη της προκαλεί ενθουσιασμό στους οπαδούς του αθλήματος. Τζόσουα και Φιούρι δείχνουν πολύ μπροστά από τους αντιπάλους τους και ο αγώνας τους αναμφίβολα θα αποτελέσει το γεγονός της χρονιάς.

Σπάνια στους αγώνες τους το αποτέλεσμα κρίνεται στα σημεία και συνήθως ο κρίσιμος γύρος είναι ο 7ος, όταν και βγάζουν νοκ άουτ τους αντιπάλους τους. Ο Φιούρι δείχνει πιο δραστήριος στο ρινγκ με πάνω από 10 χτυπήματα κατά μέσο όρο ανά γύρο, όμως δεν είναι τόσο εύστοχος όσο ο Τζόσουα, που βρίσκει ίδιες φορές στόχο με 10 λιγότερα χτυπήματα (35 αντί 45).

Αν ο αγώνας φτάσει μέχρι τον τελευταίο, 12ο γύρο, τότε όλα γίνονται απρόβλεπτα, καθώς όσες φορές αυτό έχει συμβεί και οι δύο έχουν αλλάξει την τακτική τους. Πόνταραν περισσότερο στη δύναμη από το 6ο γύρο και μετά, πιθανότατα για να βγάλουν τον αντίπαλό τους νοκ άουτ πριν η κούραση αρχίσει να τους περιορίζει. Αυτό σημαίνει ότι αν φτάσουμε μέχρι το τέλος, θα πρέπει και πάλι να αλλάξουν τακτική, έχοντας υπόψη τη μεγαλύτερη κόπωση.

Έτσι, ο Τζόσουα στους 3 τελευταίους γύρους επιστρέφει στην τακτική που συνήθως ακολουθεί στους 3 πρώτους και είναι πιο συντηρητική, ενώ ο Φιούρι επιμένει στα δυνατά χτυπήματα. Περίπου 25% των χτυπημάτων του Τζόσουα μετά τον 10ο γύρο είναι δυνατά, ψάχνοντας το νοκ άουτ, ενώ για τον Φιούρι το αντίστοιχο ποσοστό είναι στο 60%.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Μποξ με πολλά ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X