Αρης - ΠΑΟΚ: Το κίτρινο σερί του Οκτώβρη!

Αρης – ΠΑΟΚ: Το κίτρινο σερί του Οκτώβρη!

Έναρξη: 19:00, 21/10/2018
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης (18.540)

Ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το πρωτάθλημα έπειτα από μια πεντανετία. Ο Αρης υποδέχεται τον αήττητο ΠΑΟΚ με… σύμμαχο την παράδοση του Οκτώβρη, όπου δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον «Δικέφαλο».  Σπάει ρεκόρ ο Λουτσέσκου.

Σε ρυθμούς ντέρμπι
Ο Αρης επέστρεψε δυναμικά στη Super League και το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα ζήσει ξανά μοναδικές στιγμές. Sold out ήδη και το ενδιαφέρον για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα. Οι «Κίτρινοι» μετρούν τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο ηττήθηκαν και δυο φορές σε εξόδους τους, χωρίς μάλιστα να σκοράρουν! Βέβαια, στη Νέα Σμύρνη δημιούργησαν φάσεις, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι περισσότερο. Ο έμπειρος Ιταλός διαιτητής επιλέχθηκε από τον Μέλο Περέιρα για το ντέρμπι. Ο 40χρονος ρέφερι έχει συνολικά σε Serie A, Serie B και Europa League, 186 αγώνες, 827 κίτρινες κάρτες και 29 απευθείας κόκκινες. Το τελευταίο ντέρμπι στο «Βικελίδης» ήταν τη σεζόν 2013-14, με τον Αρη να παραχωρεί ισοπαλία 1-1 στον ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικό είναι πως τα τρία φετινά παιχνίδια των «κίτρινων» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έληξαν με σκορ 2-0 υπέρ τους.

Για την κορυφή
Ο ΠΑΟΚ κάνει μαγικό ξεκίνημα, αφού έπειτα από έξι στροφές είναι στην κορυφή χωρίς απώλειες. Σημάδια τίτλου; Τη δεδομένη στιγμή η αισιοδοξία είναι διάχυτη, μιας και ο «Δικέφαλος» κατάφερε να κερδίσει και τα δυο ντέρμπι με ΑΕΚ εντός και Ολυμπιακό εκτός χωρίς να δεχθεί γκολ. Παράλληλα, έκανε και σημαντικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League.
Μάλιστα, το παιχνίδι με τον Άρη θα αποτελέσει το 58ο παιχνίδι του Λουτσέσκου στο τιμόνι του «Δικεφάλου του Βορρά», ξεπερνώντας την επίδοση του Βάλτερ Σκότσικ. Μάλιστα, ο 49χρονος προπονητής έχει εντυπωσιακά στατιστικά στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς μετρά 42 νίκες, εφτά ισοπαλίες και έξι ήττες. Οι απουσίες του Χοσέ Μαουρίσιο και του Δημήτρη Πέλκα προκαλούν «πονοκέφαλο» στον Λουτσέσκου, ωστόσο αισιοδοξεί πως θα βρει τις απαιτούμενες λύσεις.

Τι λένε οι αριθμοί…
Τα 8 από τα 12 τελευταία ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν ανέδειξαν νικητή, με τον Αρη να έχει τρεις νίκες και μια ήττα.

Το ζευγάρι στο παρελθόν συγκρούστηκε δύο φορές στις 21 Οκτωβρίου, το 2007 όπου ο Αρης κέρδισε στο «Βικελίδης» με 3-1 και το 2006, όταν στο ίδιο γήπεδο παραχώρησε λευκή ισοπαλία.

Τον Οκτώβριο οι «κίτρινοι» είναι αήττητοι ως γηπεδούχοι κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς τον έχουν υποδεχθεί 7 φορές και το ρεκόρ τους είναι 3 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Superleague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X