Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: «Κρυφοκοιτάζουν» τις ρεβάνς Κυπέλλου

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: «Κρυφοκοιτάζουν» τις ρεβάνς Κυπέλλου

Εναρξη: 17:15, 23/02/2019
Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης (7.423)

Για την 22η στροφή της Σούπερ Λιγκ, ο Ατρόμητος ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» το απόγευμα του Σαββάτου (17:15), με τις δύο ομάδες να πορεύονται υπό διαφορετικές συνθήκες στα τελευταία παιχνίδια.

Επειτα από μία μεγάλη αγωνιστική κοιλιά, ο Ατρόμητος μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και δύο διπλά σε Λάρισα (1-0) και Ιωάννινα (1-0 τον ΠΑΣ), την ώρα που ο Αστέρας Τρίπολης υπέστη 5 ήττες στα 6 τελευταία (μία νίκη 2-0 επί του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης). Οι συγκεκριμένες ήττες τον έφεραν στην 12η θέση, μία πάνω από τα μπαράζ υποβιβασμού.

Το μυαλό στο Κύπελλο ο Αστέρας
Σταθερά στα χαμηλά πατώματα της Σούπερ Λιγκ από την αρχή της χρονιάς, με εξαίρεση ένα ξέσπασμα στις αρχές Δεκεμβρίου που τον έφεραν μέχρι και την 7η θέση. Οι πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, δίχως να σκοράρει, δείχνουν το κακό αγωνιστικό του πρόσωπο, παρότι ήταν ήττες από τους «μεγάλους». Από τις χειρότερες εμφανίσεις αυτή εντός έδρας από τον Αρη με 0-3, μοναδική καλή παρένθεση το διπλό στη Ριζούπολη κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα (2-0).

Το 2019 κέρδισε μόνο τον Απόλλωνα και στα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος δέχθηκε αθροιστικά 13 γκολ. Το Κύπελλο αποτελεί σωσίβιο έως τώρα, βρισκόμενος στους «8» και μετά το διπλό στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη (1-0) η ρεβάνς (την Τετάρτη 27/02) είναι… διαχειρίσιμη για την πρόκριση στα ημιτελικά. Κενό στη μεσαία γραμμή για τον Παράσχο με την απουσία του Μουνάφο, ενώ αμφίβολος παραμένει ο παρτενέρ του, Ιγκλέσιας.

Το σερί του Ατρομήτου
Ο σοβαρός Ατρόμητος του 2018 βγήκε στον… αφρό, όπου από τη στιγμή που μπήκε ο Φεβρουάριος μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ ηττήθηκε 1-0 παρότι μπορούσε να φέρει στα ίσια το σκορ. Το σημαντικότερο στοιχείο των τριών σερί νικών του πρωταθλήματος ότι κράτησε και το μηδέν στην άμυνα.

Βαθμολογικά δύσκολα θα χάσει τη θέση του στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο ψάχνει το καλύτερο εισιτήριο για την 3η θέση, με τη διαφορά από την ΑΕΚ να είναι μόλις στον έναν βαθμό. Την Τρίτη (26/02) ακολουθεί στο ΟΑΚΑ η ρεβάνς με την Ενωση στο Κύπελλο Ελλάδας. Για τον αγώνα της Τρίπολης, η απουσία του αμυντικού Σάκιτς κρίνεται σημαντική.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2015-16)
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: 2-2 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X