Ολυμπιακός - Λαμία: Πρόβα πριν το... Champions League!

Ολυμπιακός – Λαμία: Πρόβα πριν το… Champions League!

Εναρξη: 19:30, 27/09/2019
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης, Πειραιάς

Λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού με τον Ερυθρό Αστέρα, o Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία και θέλει νίκη για να διατηρήσει το αήττητο, αλλά και να πάρει εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό.

Να μείνει αήττητος ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Τότεναμ, πήρε τον βαθμό, ενώ θα μπορούσε ακόμα περισσότερα… Μπορεί το ντεμπούτο στη φάση των ομίλων να ήταν εξαιρετικό, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη στο ντέρμπι. Οι Πειραιώτες… έμειναν στο ματς με τους Σπερς, παρουσιάστηκαν κάκιστοι κόντρα στον Παναθηναϊκό κι έμειναν στο 1-1. Ο Μαρτίνς δεν έκανε rotation, παρουσίασε την ίδια ενδεκάδα, με συνέπεια να λείψει η φρεσκάδα. Λίγο πριν το κρίσιμο ματς του Βελιγραδίου με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία, θέλει να παραμείνει στην κορυφή, αλλά και να πάρει… εκδίκηση για τον αποκλεισμό του πέρσι από το κύπελλο! Πάντως, σε τέσσερις αναμετρήσεις πρωταθλήματος, οι Πειραιώτε μετρούν ισάριθμες νίκες, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ! Αυτή τη φορά πάντως, ο Μαρτίνς θα προβεί σε Rotation και είναι πιθανή η επιστροφή στην ενδεκάδα των Ελ Αραμπί, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς και Καμαρά!

Χωρίς νίκη η Λαμία
Η Λαμία «άγγιξε» την πρώτη της νίκη στη σεζόν, όμως ο Πανιώνιος την ισοφάρισε στο φινάλε και την κράτησε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Τα πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ, η αλλαγή προπονητή λίγο πριν τη σέντρα έχουν φέρει την ομάδα σε δύσκολη θέση. Χωρίς τρίποντο, με τρεις ισοπαλίας, αλλά και πρόβλημα τόσο στο δημιουργικό κομμάτι όσο και στο ανασταλτικό. Σημαντικό πλήγμα ο σοβαρός τραυματισμός του Σασί που θα μείνει εκτός δράσης αρκετούς μήνες.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X