Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πάθος στο ντέρμπι αιωνίων!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πάθος στο ντέρμπι αιωνίων!

Εναρξη: 19:00, 21/09/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ, Αθήνα

Σσσσ… αρχίζει! Ντέρμπι αιωνίων χωρίς τη λάμψη του παρελθόντος, αλλά με την αίγλη και το πάθος που συνοδεύει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Χωρίς περιθώρια ο Παναθηναϊκός
Κάκιστο το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έπειτα από τρεις στροφές μετρά ήδη δυο νίκες! Επειτα την ισοπαλία της πρεμιέρας, οι «πράσινοι» ηττήθηκαν εντός από τον ΟΦΗ (1-3), ενώ βαριά ήττα υπέστησαν και στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη (0-4). Το κλίμα είναι βαρύ, οι οπαδοί εξέφρασαν την απογοήτευσή τους, ενώ ο Γιώργος Δώνης στηρίζεται από τη διοίκηση. «Αυτά τα λάθη που κάναμε σε ένα παιχνίδι, μια ομάδα μπορεί να μην τα κάνει σε τρία χρόνια. Αν τα μετρήσει κάποιος είναι έξι τεράστια λάθη που δεν τα βλέπουμε ούτε σε ομάδες χαμηλού επιπέδου. Θα πρέπει να τα αποφύγουμε και υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος» τόνισε ο Δώνης.

Οταν ο Ολυμπιακός έχει χάσει δύο φορές στη σειρά από τον ΠΑΟ ως φιλοξενούμενος, την τρίτη πάντα κερδίζει! Το στατιστικό αυτό επιβεβαιώθηκε και πέρσι, όταν ο ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής – το ματς διακόπηκε στο 1-0- από το ΟΑΚΑ. Ανέτοιμοι οι Σένκεφελντ, Μπεκ, μέσα ο Περέα.

Για το απόλυτο ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε κόντρα στην Τότεναμ, όπου τα πήγε περίφημα. Οι Πειραιώτες απέσπασαν ισοπαλία 2-2 από τους Σπερς, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι καλύτερο. Αήττητοι στην Ευρώπη, το απόλυτο νικών στην Ελλάδα και θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών. «Είναι πολύ σημαντικό για το παιχνίδι μας και είναι ένα χαρακτηριστικό μας φέτος ότι κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και με αυτή τη νοοτροπία πρέπεινα παίξουμε και στο ΟΑΚΑ» τόνισε ο Μαρτίνς, ο οποίος δεν θα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στους Λονδρέζους. Ο Παπέ Αμπού Σισέ τέθηκε off και από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

 

Σχολιάστε

X