Λάρισα - Ολυμπιακός: Παγίδα στον Κάμπο για τους Πειραιωτές!

Λάρισα – Ολυμπιακός: Παγίδα στον Κάμπο για τους Πειραιωτές!

Εναρξη: 19:15, 01/09/2019
Γήπεδο: AEL FC Arena, Λάρισα

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στα προκριματικά του Champions League και βρέθηκε στ’ αστέρια. Επιστροφή με… παγίδα στη Super League, αφού φιλοξενείται από τη Λάρισα. 

Ενισχυμένη η Λάρισα
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Έντμουρ Κρίστινσον, ήταν ο πρωταγωνιστής της ισοπαλίας (1-1) στο Περιστέρι, αφού έκανε απίθανη γκάφα για να προηγηθεί ο Ατρόμητος και έσωσε πέναλτι στις καθυστερήσεις, κρατώντας τον βαθμό για τη Λάρισα. Η ΑΕΛ έκλεισε εντυπωσιακά την περίοδο των μεταγραφών, αφού έκλεισε Κάτσε, Ουάρντα και Ασούμπρε, δείχνοντας έτσι πως οι φετινοί στόχοι είναι αρκετά υψηλοί. Ωστόσο και οι τρεις τους δεν θα προλάβουν την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες. Η ΑΕΛ Μετρά 5 σερί ήττες, ανεξαρτήτως έδρας, από τους Πειραιώτες

Με φόρα ο Ολυμπιακός
Επιστροφή στη Super League με ματς-παγίδα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φιλοξενείται στη Λάρισα από την ΑΕΛ. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του σε κάθε πρωτάθλημα εξελίσσεται σε δύσκολη δοκιμασία. Στα 12 πιο πρόσφατα εκτός έχει εννέα νίκες, οι οποίες ήρθαν με άγχος και ιδρώτα. Η ομαδά του Πειραιά δείχνει αρκετά δεμένη, ενώ σε επτά επίσημα παιχνίδια του βρήκε 8 διαφορετικούς σκόρερ. Ο Ολυμπιακός απέκτησε Λοβέρα, Γκασπάρ, Μπενζιά και ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο ενόψει της δύσκολης χρονιάς που ακολουθεί. Πλήγμα ο τραυματισμός του Σεμέδο, εκτός και ο βασικός Γκερέρο. Αμφίβολος ο Γκιγιέρμα και ίσως προφυλαχθεί. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στις 9 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις του με την ΑΕΛ, σε Λάρισα ή Φάληρο. Η πρεμιέρα πάντως στη Super League ήταν δύσκολη, μιας και ο Ολυμπιακός με… ιδρώτα νίκησε τον Αστέρας Τρίπολης 1-0.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X