Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Με φόρα οι Ερυθρόλευκοι!

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Με φόρα οι Ερυθρόλευκοι!

Εναρξη: 21:30, 24/08/2019
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης, Πειραιάς

Ο Ολυμπιακός με φόρα από την τεσσάρα στην Κράσνονταρ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να μπει με το δεξί στη Super League 1!

Με φόρα και… αλλαγές ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Κράσνονταρ, διέλυσε τους Ρώσους με 4-0 και είναι με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι με τον Μαρτίνς στον πάγκο τους δείχνουν πιο έτοιμοι τη φετινή σεζόν. Άλλωστε, στα προκριματικά του Champions League έδειξαν μια εξαιρετική εικόνα. Το εντυπωσιακό αμυντικό ρεκόρ, αλλά και οι ποιοτικές μεταγραφές καλύπτουν την απώλεια του ηγέτη τους, Κώστα Φορτούνη. Η παραμονή του Σα, η έλευση των Σεμέδο, Βαλμπουενά κάνει τους Πειραιώτες πιο δυνατούς, που έχουν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Super League έπειτα από δυο χρόνια. Αναμφίβολα την πόρτα της ενδεκάδας για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης χτυπάει ο Ραντζέλοβιτς, που εντυπωσίασε με την απόδοσή του και τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Κράσνονταρ. Ο Καμαρά μπορεί, επίσης, να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Ελ Αραμπί περιμένει μία ευκαιρία από τον προπονητή του.

Νέο ξεκίνημα ο Αστέρας
Μετά την αγχωτική περσινή σεζόν όπου η ομάδα σώθηκε στο τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης αναζητά την υπέρβαση. Οι Αρκάδες «χτίζουν» μια νέα ομάδα βασισμένη σε Ισπανούς παίκτες, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο Ιβηρας Μπόρχα Χιμένεθ. Από τις 11 μεταγραφές που έγιναν οι 8 είναι από την Ιβηρική! Στο τελευταίο τους φιλικό πάντως οι Αρκάδες δεν έπεισαν με την εικόνα τους και ηττήθηκαν 2-0 από τον Παναιτωλικό εντός έδρας.

Σττατιστικά, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Το ζευγάρι Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης βγήκε για τρίτη φορά σε πρεμιέρα. Το 2008, 3-1, και το 2016-17, αλλά ο αγώνας μετατέθηκε τον Ιανουάριο, 2-1 ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει για έβδομη σεζόν στη σειρά από το Νέο Φάληρο, έχοντας νίκη. Έχει να χάσει πρεμιέρα από το 2010, 2-1 στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή, μοναδική ήττα του από το 1987 και μετά.

Μόνο μια φορά στην ιστορία κατάφερε να φύγει ομάδα αήττητη από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” σε πρεμιέρα! Ο Παναθηναϊκός το 1993, όταν απέσπασε 0-0. Το ίδιο είχε συμβεί και το 1981, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν γηπεδούχος στην Πάτρα.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει νικήσει τρεις φορές σε πρεμιέρα, και τις τρεις εκτός έδρας, ποτέ στην έδρα του.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X