ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: Με το βλέμμα στη... Σλόβαν!

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Με το βλέμμα στη… Σλόβαν!

Εναρξη: 20:00, 25/08/19
Γήπεδο: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, θέλει να μπει με το δεξί στη Super League 1, ωστόσο το βλέμμα είναι στραμμένο στον επαναληπτικό με τη Σλόβαν.

Με το μυαλό στη… Σλόβαν ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν πειστικός στη Μπρατισλάβα, γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Σλόβαν και η είσοδός του στους ομίλους του Europa League μπήκε σε περιπέτειες. Ο ΠΑΟΚ μετρά 7 σερί ματς χωρίς νίκη στην Ευρώπη, ενώ στα τελευταία 12 έχει επικρατήσει μόλις μια φορά. Ο «Δικέφαλος» διατήρησε τον περσινό κορμό, προχώρησε σε ουσιαστικές κινήσεις, όπως αυτές των Στοχ, Εσίτι και Αουγκούστο με στόχο να παραμείνει στην κορυφή της Super League. Λίγο πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων αποχώρησε ο πρωτεργάτης της περσινής επιτυχίας, Ραζβάν Λουτσέσκου και στη θέση του ήρθε ένας εξαιρετικός τεχνικός, ο Αμπέλ Φερέιρα. Πλέον, καλείται να αφήσει πίσω του την αναμέτρηση με τη Σλόβαν, υποδέχεται τον Παναιτωλικό και επιθυμεί να μπει με το δεξί στη διοργάνωση. Ο Πορτογάλος τεχνικός ίσως προβεί σε αλλαγές, ώστε η ομάδα του να είναι πιο ξεκούραστη ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού με τους Σλοβάκους.

Πανέτοιμος ο Παναιτωλικός
Ο Παναιτωλικός βαδίζει σε ένα πορτογαλικό μοντέλο και πλέον στον πάγκο του βρίσκεται ο Λουίς Κάστρο. Η διοικητική σταθερότητα, η δυνατή έδρα, οι εξαιρετικές υποδομές είναι σύμμαχοι για μια καλή πορεία στη φετινή Super League. Δέκα νέα πρόσωπα, αλλά και πολλά ταλέντα δίνουν στους Αγρινιώτες τη σκυτάλη για κάτι διαφορετικό. Τα «καναρίνια» επικράτησαν με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη, άφησαν υποσχέσεις κι έδειξαν πανέτοιμοι για την πρεμιέρα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στατιστικά, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Με αυτόν τον αγώνα ξεκίνησαν ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός το 2016, αν και δεν ήταν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, αλλά της 3ης, 2-1 ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει τον πρώτο του αγώνα από το 2007, όταν τον νίκησε η Ξάνθη. Γηπεδούχος έχασε τελευταία φορά από τον Ολυμπιακό το 2003.

Ο Παναιτωλικός έχει χάσει τις έξι τελευταίες πρεμιέρες του, μετά τη νίκη το 2011, στην πρώτη σεζόν στη Super League, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης τότε.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X