Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Η αντεπίθεση ξεκινάει από τη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Η αντεπίθεση ξεκινάει από τη Λιβαδειά!

Εναρξη: 17:15, 13/01/2019
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (5.915)

Για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό το απόγευμα της Κυριακής (17:15) στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη μεγάλη διακοπή από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Πριν φύγει το 2018, ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στο Γιουρόπα Λιγκ (3-1 τη Μίλαν στο φινάλε των ομίλων), ενώ επικράτησε και 3-0 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο 2019 έκανε ποδαρικό με ισοπαλία στη Ξάνθη για το Κύπελλο (0-0). Στόχος να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, όπου πλέον απέχει 8 βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Αποκλεισμένος από το Κύπελλο ο Λεβαδειακός, δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση μεσοβδόμαδα με το πρώτο παιχνίδι του έτους να είναι με τον Ολυμπιακό. Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι η ήττα 2-1 από την Παναχαϊκή στο Κύπελλο στην Πάτρα για το φινάλε των ομίλων του Κυπέλλου πριν τα Χριστούγεννα.

Δίχως προβλήματα ο Ολυμπιακός
Η εικόνα του Ολυμπιακού στη Ξάνθη για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα δεν ήταν η αναμενόμενη, παρότι παρουσιάστηκε με πολλούς βασικούς. Το τελικό 0-0 αφήνει ανοιχτή την πρόκριση στους «8» του θεσμού, στη ρεβάνς που θα λάβει χώρα σε δύο εβδομάδες στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους στο πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε σε μία έδρα που έχουν πολύ καλή παράδοση (7 νίκες στα 9 τελευταία), όμως στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους εκεί δεν κατάφεραν να νικήσουν (δύο σερί 1-1).

Στα θετικά ότι έχει βελτιωθεί κατά πολύ η εικόνα του Ολυμπιακού επί ημερών Πέδρο Μαρτίνς, μετά τους πρώτους τρεις μήνες με έντονα σκαμπανεβάσματα σε απόδοση και αποτελέσματα. Από εκείνη την ήττα στην Κρήτη επί του ΟΦΗ (1-0), μετράει μόλις μία ήττα σε 14 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ από την Μπέτις με 1-0. Δίχως προβλήματα στη Λιβαδειά. Πιθανό ντεμπούτο για το νέο απόκτημα, Σολδάνο (φορ).

«Πονοκέφαλοι» στον Λεβαδειακό!
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έφερε σημάδια ανάκαμψης τον Νοέμβριο, κάποια θετικά αποτελέσματα, όμως ο Δεκέμβριος κύλησε απογοητευτικός. Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία πριν φύγει το 2018, αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου, με τη χειμερινή περίοδο να φέρνει εξελίξεις στο σύλλογο και νέες προσθήκες για την ενίσχυση του ρόστερ.

Δύσκολα κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους, να συμπεριληφθούν οι νέοι παίκτες, με τον Ιταλό τεχνικό Σανίνο να στερείται τις υπηρεσίες του χρήσιμου μέσου, Μητρόπουλου. Τελευταίο επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα για την ήττα με 2-1, πιο πρόσφατο στη Λιβαδειά με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 1-2 για το πρωτάθλημα.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: 0-2 (Σούπερ Λιγκ 2015-16)
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: 1-2 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: 0-5 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X