ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Μονόδρομος για τον «Δικέφαλο»

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Μονόδρομος για τον «Δικέφαλο»

Εναρξη: 21:30, 04/07/20
Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης, Ηράκλειο

Ο ΟΦΗ το πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό, του έβαλε δύσκολα, ωστόσο στο τέλος λύγισε από την πίεση των Πειραιωτών και ηττήθηκε 2-1. Οι Κρητικοί άφησαν καλές εντυπώσεις, ωστόσο ούτε τώρα πέτυχαν νίκη. Μετρούν μόλις ένα βαθμό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, κόντρα με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί δείχνουν θετικά σημάδια, ωστόσο τους λείπει η διάρκεια, κάτι που έχει ως συνέπεια την απουσία αποτελεσμάτων. Ο στόχος της Ευρώπης έχει εκπληρωθεί, ωστόσο ο Γιώργος Σίμος θέλει και καλές εμφανίσεις. «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο. Είχαμε πάρα πολλά θετικά, μέσα από αυτή τη διαδικασία βλέπουμε τις αδυναμίες μας και προσπαθούμε να βελτιωθούμε για το μέλλον» είπε. Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι κι επίσημα ο Αμντούλ Ουές με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν κι επίσημα την απόκτησή του.

Χωρίς περιθώρια ο ΠΑΟΚ

Σε ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της σεζόν, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε… ασυνεπής, ηττήθηκε 2-0 από την ΑΕΚ κι έχασε το προβάδισμα που είχε αποκτήσει πριν δυο αγωνιστικές. Κακή εμφάνιση, δεν έπεισε επιθετικά, δεν κατόρθωσε να περιορίσει τους αντιπάλους και μοιραία γνώρισε τη δεύτερη ήττα στα Play off. Συγκατοικεί με την ΑΕΚ στη 2η θέση, όμως η εικόνα του είναι αυτή που προβληματίζει περισσότερο. Μάλιστα, οι οπαδοί της ομάδας αποδοκίμασαν τον Φερέρα, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Αλλωστε, δημοσιεύματα τον παρουσιάζουν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. O Kρέσπο προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, αντίθετα, αμφίβολοι για το ματς είναι Βιεϊρίνια και ο Πέλκας.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, τα τελευταία εντός στη Super League

Πέντε φορές έχουν βρεθεί φέτος σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Play off, με τον ΠΑΟΚ να έχει πάρει τον αέρα των Κρητικών μετρώντας πέντε νίκες, έχοντας πετύχει και 15 γκολ.

09/11/19 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-1
15/09/18 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3
04/02/15 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 3-1
29/09/13 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1
06/10/12 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1
11/02/12 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-2

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X