Ολυμπιακός - Ξάνθη:  Αποχαιρετούν το κοινό τους οι ερυθρόλευκοι!

Ολυμπιακός – Ξάνθη: Αποχαιρετούν το κοινό τους οι ερυθρόλευκοι!

Έναρξη: 19:00, 14/04/2019
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης, Πειραιάς

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός δεν κυνηγάει τίποτε άλλο από το να παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο μέχρι το τέλος. Υποδέχεται τη Ξάνθη, η οποία αν και βρήκε δίχτυα απέναντι στους «δικεφάλους», δεν πήρε κάποιον βαθμό και κινδυνεύει ακόμα.

Στο +3 από την τελευταία τετράδα, που σημαίνει ότι ακόμα ψάχνουν βαθμούς για να οριστικοποιήσουν την παραμονή. Στις επόμενες αγωνιστικές φιλοξενεί Απόλλωνα Σμύρνης και Αρη. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι παίζουν το τελευταίο ματς της σεζόν στον Πειραιά, αφού κλείνουν τις υποχρεώσεις τους σε Λαμία και Λάρισα.

Με «σπασμένα φρένα» ο Ολυμπιακός
Τι κι αν είναι αδιάφορος πλέον, συνεχίζει να παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο έπειτα και από το 5-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. Ακρως παραγωγικός, έχει τον Φορτούνη να βοηθάει σε όλους τους τομείς και τον Ποντένσε να ευχαριστιέσαι να τον βλέπεις.

«Στόχος να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με το απόλυτο των νικών, θα είναι ισχυρή παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά», τόνισε ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς. Εξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα και ενώ περιμένει ακόμα την εκδίκαση της έφεσής του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτές τις νίκες έχει σκοράρει 22 τέρματα, σχεδόν 4 γκολ μέσο όρο! Υπολογίζεται ο Κούτρης, σταθερά εκτός Τοροσίδης και Χριστοδουλόπουλος.

Αποδεκατισμένη Ξάνθη
Σκόραρε για δεύτερο σερί ματς, ωστόσο ηττήθηκε από την ΑΕΚ (3-1). Αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Έτσι στο δεύτερο 45λεπτο δέχθηκε τρία τέρματα.

Τρία γκολ έχει πετύχει σε 11 ματς, τα δύο εξ αυτών κόντρα στους δύο δικεφάλους. Τρέχει σερί 1-9-11 και η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι στη μία νίκη. «Θέλουμε έξι βαθμούς, θα πολεμήσουμε να τους κατακτήσουμε», ανέφερε ο τεχνικός Ράσταβατς.

Κατεβαίνει στο Φάληρο με αρκετές απουσίες. Εκτός ο στόπερ Αλμέιδα, οι μεσοεπιθετικοί Καντά, Μπαριέντος, Τζουρίσκοβιτς και οι φορ Κάστρο, Γέντρισεκ.

Επιπρόσθετα στατιστικά

*Οκτώ νίκες και μία ισοπαλία η πρόσφατη εντός έδρας παράδοση του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα!

*Στο κύπελλο: Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-1, Ολυμπιακός – Ξάνθη 3-1

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Σούπερ Λιγκ εδώ!

Σχολιάστε

X