Άρης - Ολυμπιακός: Για το αήττητο και το ρεκόρ!

Άρης – Ολυμπιακός: Για το αήττητο και το ρεκόρ!

Εναρξη: 19:15, 08/07/2020
Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης, Θεσσαλονίκη

Να διατηρήσει το αήττητο ο Ολυμπιακός

O Ολυμπιακός δεν έπεισε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, έκανε από τις χειρότερες εμφανίσεις στη σεζόν, ωστόσο η λευκή ισοπαλία τον βοήθησε να διατηρήσει το αήττητο. Αλλωστε, είναι ο μεγάλος του στόχος για το υπόλοιπο της Super League μετά και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Κακή εικόνα, με τους Πειραιώτες να εμφανίζουν σημάδια κόπωσης, ενώ αρκετοί δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση. Σε αυτό το γεγονός στάθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς τονίζοντας: «Είχαμε χάσει την συγκέντρωσή μας και μερικοί παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι. Εκτός από το ότι χάσαμε βαθμούς πρέπει να συγκεντρωθούμε ξανά.

Δεν φτάσαμε στο επίπεδο που μπορούμε. Δεν προετοιμάσαμε το παιχνίδι από πλευράς ψυχολογίας και νοοτροπίας. Είναι θετικό ότι δεν χάσαμε. Δεν ήμασταν καλοί. Καταλαβαίνω πως μπορούν να υπάρχουν κακές ημέρες αλλά πρέπει να ανακάμψουμε. Ο Γκασπάρ ήταν ένας από τους παίκτες που ήταν θετικός». Ο Βαλμπουενά έχασε πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Διούδη να αποκρούει την εκτέλεσή του. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε χάσει πέναλτι και στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ και έτσι ήταν το 2ο διαδοχικό που χάνει. Πέναλτι είχε χάσει και ο Φορτούνης με τον Άρη! Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς της Τετάρτης με τον Αρη, όπου ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι μόνο αήττητοι στα 32 φετινά ματς της Super League. Εχουν από πέρσι άλλα 10 ματς χωρίς ήττα (για την ακρίβεια είχε 10 νίκες). Έτσι, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς «τρέχει» ένα εκπληκτικό αήττητο σερί 42 αγώνων σε αγώνες πρωταθλήματος! Ο Ολυμπιακός αναζητά εννέα ματς χωρίς ήττα για να πιάσει τον ΠΑΟΚ των Λουτσέσκου και Φερέιρα κι άλλα 16 για να πιάσει στην κορυφή τον… Ολυμπιακό του Λάκη Πετρόπουλου που είχε 58 ματς χωρίς ήττα από το 1972 έως το 1974.

Με… 14 παίκτες ο Άρης!

Ο Άρης πάλεψε όσο μπορούσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έφερε το ματς στα ίσα, ωστόσο η συνέχεια ήταν… εφιαλτική. Οι «Κίτρινοι» ηττήθηκαν 4-1 εντός έδρας, έχοντας καλύτερο παίκτη τους τον γκολκίπερ Κουέστα, ο οποίος έκανε αρκετές επεμβάσεις. «Οι παίκτες δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν μέσα στο γήπεδο. Είχαμε και ποδοσφαιριστές που έπαιζαν με τραυματισμό, όπως ο Μαντσίνι. Πρέπει να δείξουμε τον απόλυτο σεβασμό σε αυτά τα παιδιά, που παίζουν με μεγάλο σεβασμό για αυτή την φανέλα σε αντίξοες συνθήκες» τόνισε ο κόουτς Ενινγκ, ο οποίος στο ματς με την ΑΕΚ είχε 14 παίκτες στη διάθεσή του. Μάλιστα, ο Σάσα τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Ολυμπιακό. Στα έξι ματς για τα Play off, ο Άρης μετρά μια νίκη και μια ισοπαλία!

Άρης – Ολυμπιακός, η παράδοση

Με τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», διατηρήθηκε η παράδοση των τελευταίων δέκα ετών υπέρ των Πειραιωτών. Ηταν η όγδοη διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη στο πρωτάθλημα της Super League και συνολικά η 11η στα τελευταία 12 επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια. Η τελευταία νίκη των κιτρινόμαυρων επί των ερυθρόλευκων, σημειώθηκε στις 28 Απριλίου του 2010. Από τότε ο Ολυμπιακός μετράει 13 νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κόντρα στους κιτρινόμαυρους, με τα γκολ στο διάστημα αυτό να είναι 33-12.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X