Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Με στόχο το αήττητο!

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Με στόχο το αήττητο!

Εναρξη: 21:30, 01/07/20
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης, Πειραιάς

Με στόχο το αήττητο ο Ολυμπιακός!
Η πιο δύσκολη εβδομάδα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Ολυμπιακό! Οι ερυθρόλευκοι» μετά την τριάρα στον Παναθηναϊκό, πέρασαν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ και βρέθηκαν στον τελικό Κυπέλλου, ενώ με το διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ σφράγισαν τον 45ο τίτλο τους, αν και ακόμα εκκρεμεί η απόφαση του CAS σχετικά με την τιμωρία του ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, έχουν μόνο νίκες στα Play off, ενώ βασικός τους στόχος είναι να διατηρήσουν το αήττητο στον φετινό μαραθώνιο! «Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές. Υπάρχουν οι αποφάσεις που εκκρεμούν. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θέλουμε να κερδίσουμε τους αγώνες. Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι και προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο» τόνισε ο Μαρτίνς, ο οποίος συμπλήρωσε 100 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Πιθανό το rotation από τον Πορτογάλο τεχνικό, αφού θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν πήραν πολλές ευκαιρίες. «Εχουμε δρόμο να διανύσουμε! Ακόμη αήττητοι» τόνισε ο Βαλμπουενά, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να επιστρέψει στα πλάνα του Μαρτίνς!

Τι λέει όμως η παράδοση; Ολυμπιακός και ΟΦΗ έχουν αναμετρηθεί 42 φορές με γηπεδούχους τους Πειραιώτες, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν 37 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, στο απίστευτο 4-5 (από 4-0!) του 1990.

Χωρίς νίκη στα Play off o ΟΦΗ!

Ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Παναθηναϊκό αναδείχθηκε εντός έδρας ο ΟΦΗ, σε ένα ματς με ένταση, νεύρα και λάθη. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, δεν έπεισαν στη συνέχεια, ωστόσο κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν και να πάρουν τον πρώτο βαθμό τους στα Play off. Αλλωστε, είχαν προηγηθεί οι ήττες από Άρη (2-3), ΑΕΚ (0-2) και ΠΑΟΚ (1-3). «Νομίζω είχαμε αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρουμε, αλλά έλειπε η καθαρή σκέψη και ο συγχρονισμός στις κινήσεις μας. Η ομάδα παίζει ένα ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε και το οποίο θέλουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερο την επόμενη χρονιά» τόνισε ο κόουτς του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος. Πλήγμα για τους Κρητικούς η απουσία του Σεμέντο, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X