Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Για το αήττητο και την κορυφή!

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Για το αήττητο και την κορυφή!

Εναρξη: 19:30, 19/10/2019
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης, Πειραιάς

Λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού με τη Μπάγερν o Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ, και θέλει νίκη για να διατηρήσει το αήττητο, αλλά και να παραμείνει κορυφή!

Να παραμείνει στην κορυφή ο Ολυμπιακός
Η διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Super League. Οι Πειραιώτες έφυγαν με σημαντικό διπλό από τη Θεσσαλονίκη, επικράτησαν 2-1 του Άρη και διατηρήθηκαν μόνοι πρώτοι στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Καλό ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό, αρκετά παραγωγικός, αφού σε 14 επίσημα παιχνίδια του εντός κι εκτός συνόρων έμεινε μόνο μία φορά «άσφαιρος» και ήδη μετρά εννέα διαφορετικούς σκόρερ. Η έδρα δίνει μόνο τρίποντα στη Super League το 2019, αφού μετρά δέκα διαδοχικές νίκες, έχοντας σκοράρει 35 γκολ, ενώ έχει δεχθεί 4. Eκτός πλάνων ο Μπενζιά, ωστόσο ο ο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε αλλαγές βασικών, μιας και ακολουθεί το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπάγερν στον Πειραιά.

Κάνει την έκπληξη ο ΟΦΗ!
Μια από τις μεγαλύτερες φετινές εκπλήξεις ο ΟΦΗ, ο οποίος διαθέτει την καλύτερη επίθεση, έχει 11 γκολ από το 46′ και μετά και είναι η ομάδα που έχει δημιουργήσει τις περισσότερες τελικές. Οπώς και απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πανιώνιο, αλλά δεν πτοήθηκε. Οι Κρητικοί ανέβασαν στροφές και με το τελικό 4-1 επί των «κυανέρυθρων» έφτασαν τους 13 βαθμούς! Οι Κρητικοί έχουν μετατρέψει σε «φρούριο» το «Γεντί Κουλέ» (3χ3), αλλά υπάρχει και το εξής δεδομένα. Σε τρία εκεί παιχνίδια τους ξέχωρα από το απόλυτο έχουν πετύχει και 10 γκολ, εκ των οποίων τα 9 σημειώθηκαν μετά την ανάπαυλα. Κανονικά θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Μάνος.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X