Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Mε φόρα στο Αγρίνιο οι Πειραιώτες!

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Mε φόρα στο Αγρίνιο οι Πειραιώτες!

Εναρξη: 19.30, 09/01/2021
Γήπεδο: Αγρινίου

Με φόρα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη και επιβλήθηκε με το εμφατικό 0-4. Σκόρερ με γκολάρες οι Καμαρά και Φορτούνης, ενώ είχαν γκολ και οι Σεμέδο και Μπρούμα με τον Ματιέ Βαλμπουενά να επιστρέφει στο βασικό σχήμα και να βοηθά με δυο ασίστ. «Ήμασταν αποτελεσματικοί. Σημειώσαμε γκολ από στατικές φάσεις κάτι που μας βοήθησε στο παιχνίδι μας. Αποτελεί μέρος του παιχνιδιού μας, κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις και μας βοήθησε« τόνισε ο Μαρτίνς. Αναμφίβολα οι στατικές φάσεις έκαναν τη διαφορά για τον Ολυμπιακό, με τα δύο γκολ να έρχονται από τα δύο κόρνερ και το τρίτο από απευθείας φάουλ. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» παίρνουν τέταρτο σερί διπλό χάρη στην εκμετάλλευση των κόρνερ και των φάουλ!

Ο Ολυμπιακός έχει έναν δύσκολο Γενάρη, ωστόσο μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά μετά τις δυο νίκες με ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης. Ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και στα μέσα της επόμενης εβδομάδας το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι Πειραιώτες με το… καλημέρα του 2021 έχουν καταφέρει να «χτίσουν» διαφορά έξι βαθμών από τον Άρη και 10 από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε αλλαγές, ώστε να διαχειριστεί με τον ιδανικότερο τρόπο το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Αλλωστε, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μολδαβός, Ρέαμπτσουκ αναμένεται να αρχίσει στην ενδεκάδα. Παραμένει εκτός ο Χασάν, ο οποίος θα βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτίνς στα μέσα Ιανουαρίου.

Για την υπέρβαση ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε πολύ σφιχτός αμυντικά, χωρίς ωστόσο να αποφύγει την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0. Η ομάδα του Αγρινίου έπαιξε με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς, όμως δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό, αν και είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο β’ ημίχρονο για να ισοφαρίσει. «Δίνουμε ευκαιρίες και σε νέα παιδιά, ειδικά στην άμυνα. Και Έλληνες. Θέλουμε ο Παναιτωλικός να μεγαλώσει μέσα απ’ αυτόν. Έρχεται τώρα το ματς με τον Ολυμπιακό, που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Πρέπει να ξεκουραστούμε, θα κάνουμε αλλαγές. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε όλοι την ίδια λογική. Όποιος μπαίνει να μην αλλάζει την εικόνα της ομάδος» τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Παναιτωλικός είναι στους 11 βαθμούς και στόχος του να παρουσιάζεται μαχητικός σε κάθε παιχνίδι.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, οι αριθμοί

Με σύμμαχο την παράδοση θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι Πειραιώτες μετρούν 15 νίκες και δυο ισοπαλίες στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο γήπεδο τους και σε οκτώ ματς μετρούν ισάριθμες νίκες, ενώ στα πέντε από αυτά δεν έχουν δεχθεί γκολ. Στο Αγρίνιο οι Ερυθρόλευκοι μετρούν πέντε νίκες στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους, έχουν σκοράρει 19 τέρματα κι έχουν δεχθεί 3.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X