Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Αήττητοι στην Τρίπολη οι Πειραιώτες!

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Αήττητοι στην Τρίπολη οι Πειραιώτες!

Εναρξη: 19:30, 06/01/2021
Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης», (7.442), Τρίπολη

Με ψυχολογία ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπήκε με το αριστερό στη νέα χρονιά, αφού απέσπασε ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό. Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όχι όμως και τον τρόπο για να πάρουν τη νίκη. «Παίξαμε καλά και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, περισσότερες από τον αντίπαλό μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου έπαιξε ρόλο, ίσως μια με δυο ευκαιρίες τις χάσαμε λόγω του αγωνιστικού χώρου αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει» τόνισε ο βοηθός του Ράσταβατς, Μίλος Μπάσιτς. «Πρέπει να έχουμε καλή ημέρα και να τα κάνουμε όλα σωστά αν θέλουμε να πάρουμε κάτι κόντρα στον Ολυμπιακό» πρόσθεσε ο Μουνάφο. Μόλις μια νίκη στα εννέα τελευταία ματς για τον Αστέρα, ο οποίος πάντως βρίσκεται στο -1 από την εξάδα. Η ομάδα του Ράσταβατς είναι δυνατή εντός έδρας, καθώς δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα από έξι ματς.

Παραμένει αήττητος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ, επικράτησε 3-0 στο ντέρμπι του Φαλήρου και άνοιξε περισσότερο την ψαλίδα από τους ανταγωνιστές. Εντυπωσιακός ο Ελ Αραμπί, πέτυχε δυο γκολ κι έστειλε τον Ολυμπιακό στο +6 από τον Άρη, στο +7 από τον ΠΑΟΚ και στο +11 από την Ένωση! O Μαροκινός φορ έφτασε τα 33 γκολ στο πρωτάθλημα σε 46 αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις, σε 70 αγώνες, έφτασε τα 41. «Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, είδαμε στο τελευταίο τους παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πως δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, έχουν έχει γρήγορους επιθετικούς που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μαζί με τον ΟΦΗ και τον Άρη είναι από τις πολύ ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος» τόνισε ο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος θα προβεί σε αλλαγές, μιας και το πρόγραμμα του Γενάρη είναι αρκετά βαρύ και χρειάζεται σωστή διαχείριση του ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που παραμένει αήττητη, έχοντας παραχωρήσει εκτός έδρας δυο ισοπαλίες. Παράλληλα, οι Πειραιώτες διαθέτουν με διαφορά την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος έχοντας σκοράρει 36 γκολ, ενώ έχουν και την καλύτερη άμυνα με μόλις 5 γκολ παθητικό. Πιθανή η συμμετοχή του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Ρέαμπτσιουκ.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, η παράδοση 10ετίας

Με σύμμαχο την παράδοση στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, ο οποίος στα έντεκα τελευταία ραντεβού με τον Αστέρα μετρά έξι νίκες, αν και στις έξι πιο πρόσφατες επισκέψεις του, έχει αναδειχθεί ισόπαλος τρεις φορές. Αναλυτικά οι αναμετρήσεις:

15/12/19 Αστέρας – Ολυμπιακός 0-2
27/01/19 Αστέρας – Ολυμπιακός 0-2
28/01/18 Αστέρας – Ολυμπιακός 1-1
18/01/17 Αστέρας – Ολυμπιακός 0-0
20/03/16 Αστέρας – Ολυμπιακός 1-2
01/11/14 Αστέρας – Ολυμπιακός 0-0
26/03/14 Αστέρας – Ολυμπιακός 2-1
09/02/13 Αστέρας – Ολυμπιακός 0-1
27/11/11 Αστέρας – Ολυμπιακός 2-0
23/01/11 Αστέρας – Ολυμπιακός 0-1
14/02/10 Αστέρας – Ολυμπιακός 1-3

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X