Ολυμπιακός – Λάρισα: Συνεχίζει το «ερυθρόλευκο» σερί!

Ολυμπιακός – Λάρισα: Συνεχίζει το «ερυθρόλευκο» σερί!

Εναρξη: 19:30, 30/01/2019
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης (33.334)

Για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ώστε να επισημοποιηθεί η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λάρισα στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Τετάρτης (19:30) στοχεύοντας σε ακόμη μία νίκη εντός 2019.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 0-0 στη Ξάνθη για το Κύπελλο, στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους, τρέχουν σερί 4 νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Η Λάρισα, προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο οποίο αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το πρώτο –μόλις- λεπτό, λίγες μέρες μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Αστέρα Τρίπολης (5-3) στο Κύπελλο.

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός διανύει εξαιρετική περίοδο, δείχνει πιο σταθερός από ποτέ την τελευταία διετία, όπου υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς η ψυχολογία εντός και εκτός αποδυτηρίων βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Παρότι η διαφορά από την κορυφή είναι στο -8, η φετινή πορεία των «ερυθρολεύκων» χαρακτηρίζεται επιτυχημένη, μιας και βρίσκεται στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και συνεχίζει στο Κύπελλο με καλές εμφανίσεις και εύκολες προκρίσεις.

Μετά το 0-0 στην Ξάνθη, στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για το Κύπελλο εκτός έδρας, οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν σερί 4 νικών σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ οι 3 εξ αυτών (όλες στο πρωτάθλημα) σημειώθηκαν εκτός έδρας. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησαν 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία, λίγες μέρες μετά τα διπλά με καλή απόδοση σε Ιωάννινα (2-1 τον ΠΑΣ) και Λιβαδειά (2-0 τον Λεβαδειακό).

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο στόπερ Βούκοβιτς δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί βασικός, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η επιλογή της ομάδας για ποια αγωνιστική θα εκτίσει την ποινή του ο Κώστας Φορτούνης.

Κόπωση και απουσίες στη Λάρισα
Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις της Λάρισας, τόσο στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, όσο και με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή για το πρωτάθλημα, ήταν ακατάλληλες για… καρδιακούς! Αρχικά, ο αποκλεισμός με περιπετειώδη τρόπο στο Κύπελλο από τον Αστέρα Τρίπολης με 5-3, παρότι στο 70’ ισοφάρισε σε 3-3 και η πρόκριση βρισκόταν στη… χούφτα της!

Λίγες μέρες αργότερα, στο πρώτο λεπτό κόντρα στον Παναθηναϊκό, έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκοΐκοβιτς και παράλληλα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0. Εδειξε καλή αμυντικά στη συνέχεια, αρκετά τυχερή σε πολλά κομμάτια του ματς και η προσωπική ενέργεια του Ντέλετιτς στο 54’ έδωσε την ισοφάριση για το 1-1. Σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα, το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς ήττας και παραμένει με μόλις μία ήττα στην τελευταία εξάδα αγώνων στη Σούπερ Λιγκ.

Ακόμα μία απουσία για την ΑΕΛ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, καθώς εκτός των Φατιόν και Γκοΐκοβιτς δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Ντέλετιτς που συμπλήρωσε κάρτες.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Λάρισα – Ολυμπιακός: 0-3 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Ολυμπιακός – Λάρισα: 4-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Ολυμπιακός – Λάρισα: 2-0 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)
Λάρισα – Ολυμπιακός: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)
Ολυμπιακός – Λάρισα: 6-0 (Σούπερ Λιγκ 2010-11)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X