Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Ενδεχόμενο αλλαγών στους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Ενδεχόμενο αλλαγών στους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στις 21:30 σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Super League της περιόδου 2018-2019. Οι Πειραιώτες έχουν στο μυαλό τους και τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μπέρνλι για τα προκριματικά του Europa League που ακολουθεί μεσοβδόμαδα.

Εν μέσω Ευρώπης
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε το καθήκον της την περασμένη Πέμπτη, κερδίζοντας τη Μπέρνλι (3-1)
, με σκόρερ τους Φορτούνη (2) και Μπουχαλάκη. Θα ταξιδέψουν στην Αγγλία μεθαύριο ώστε την Πέμπτη να αντιμετωπίσουν τους «clarets» στο «Turf Moor», επιδιώκοντας να σφραγίσουν την πρόκριση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες τους και τους ζήτησε σοβαρότητα και συγκέντρωση ενόψει Λεβαδειακού. Ο στόχος του πρωταθλήματος, άλλωστε, δεν αλλάζει. Η ενδεκάδα αναμένεται να έχει ορισμένες διαφοροποιήσεις, ώστε 3-4 βασικά γρανάζια της να πάρουν ανάσες.

Στον αγωνιστικό τομέα, υπολογίζεται ο Φελίπε Πάρντο που βρίσκεται κανονικά εντός αποστολής. Δεν υπάρχουν περαιτέρω αλλαγές, Οι υπόλοιποι παίκτες που ήταν διαθέσιμοι κόντρα στη Μπέρνλι, είναι και απόψε.

Με «νέα» πρόσωπα
Ο σύλλογος της Βοιωτίας τερμάτισε δέκατος πέρσι με τον Γάλλο Ζοζέ Ανιγκό στην άκρη του πάγκου. Ο 57χρονος, με πρότερη μακρά θητεία στη γαλλική Ligue 1, αποχώρησε με προορισμό τη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο, με έναν παλιό γνώριμο να αναλαμβάνει φέτος τα ηνία. Πρόκειται για τον Άκη Μάντζιο, με τον 48χρονο να έχει εργαστεί στην ομάδα της Λιβαδειάς και την περίοδο 2015-16.

Αρκετά τα νέα πρόσωπα του ρόστερ, κυρίως ξένοι δίχως προηγούμενη εμπειρία από τη Super League, ορισμένοι με καλά βιογραφικά πάντως. Αίσθηση προκάλεσε η επιστροφή του Γιώργου Ζησόπουλου, με 34χρονο στόπερ να είχε δυο προηγούμενα περάσματα από τον Λεβαδειακό (2005-10, 2011-13), φορώντας μέχρι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Εκτός αποστολής τέθηκαν οι Λεονάρντο (στόπερ) και Μανγκά (νεοφερμένος στράικερ), αλλά εντός αυτής είναι οι νεοαποκτηθέντες Μπάγιτς (γκολκίπερ), Κρνέτα (στόπερ), Ομο (στόπερ) και Νανγκί (εξτρέμ).

Πρόσφατη παράδοση:

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 2-1

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 4-0

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 3-1

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 4-0

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 2-0

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 4-0

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 3-1

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 5-1

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 1-0

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 4-0

Παίξε νόμιμα στοίχημα από κινητό με υψηλές αποδόσεις! Κατέβασε το app|21+

Σχολιάστε

X