Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ: Προβληματισμός στους γηπεδούχους

Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ: Προβληματισμός στους γηπεδούχους

Με την αναμέτρηση του «Όλντ Τράφορντ», μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ στις 22:00, ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική της αγγλικής Premier League. Οι γηπεδούχοι «μπέμπηδες» αριθμούν μία νίκη και μία ήττα, την ίδια ώρα που τα «σπιρούνια» έχουν δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Από νωρίς στα βάσανα
Από την προετοιμασία φάνηκε ότι στη Γιουνάιτεντ το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Η νίκη επί της Λέστερ στην πρεμιέρα βελτίωσε εν μέρει την κατάσταση αλλά η ήττα στο Μπράιτον έφερε εκ νέου γκρίνια στο εσωτερικό της ομάδας.

«Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν συμπληρώνουμε απλώς την Premier League, όσο νωρίτερα το κατανοήσουμε αυτό, τόσο καλύτερα θα πάμε. Η ήττα από τη Μπράιτον ήταν αρνητικό αποτέλεσμα και επιβάλλεται να ανακάμψουμε. Θα πρέπει να αποδώσουμε σαφώς καλύτερα στα προσεχή παιχνίδια για να έρθουν οι απαιτούμενες νίκες. Δεν υπάρχει χώρος για άλλη αποτυχία, απέναντι στη Τότεναμ θα εμφανιστούμε με στόχο τη νίκη, αναζητώντας τα γκολ από τα πρώτα λεπτά» δήλωσε ο Πογκμπά, ένας από τους πρωταγωνιστές της Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Κροατία.

Σημασία έχει το αποτέλεσμα
Οι δυο φετινές νίκες των «σπιρουνιών» δεν συνοδεύτηκαν από σπουδαίες εμφανίσεις αλλά φανέρωσαν τον επιθετικό πλουραλισμό τους. Ο Χάρι Κέιν, κορυφαίο όπλο της γραμμής κρούσης, δείχνει ορεξάτος, παρότι προέρχεται από τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ (6 γκολ).

«Ήταν σημαντική επιτυχία μας στο ματς με τη Φούλαμ, βρήκαμε δίχτυα σε καίρια σημεία και κατακτήσαμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο αντίπαλος μας πίεσε αρκετά αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Προετοιμαζόμαστε για την εξόρμηση στο Μάντσεστερ, πάντα είναι σπουδαία τα παιχνίδια στο «Όλντ Τράφορντ» υποστήριξε ο Τριπιέρ που σκόραρε στο περασμένο ματς της Τότεναμ.

Επιπρόσθετα στατιστικά

Τελευταία αποτελέσματα:

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γ.      3-2  (Λουκάκου και Πογκμπά οι σκόρερ της Γιουνάιτεντ)

Τότεναμ – Φούλαμ    3-1  (Μόουρα, Τριπιέρ, Κέιν οι σκόρερ της Τότεναμ)

Πρόσφατη παράδοση:

Μάντσεστερ Γ.  – Τότεναμ 2-1

Μάντσεστερ Γ.  – Τότεναμ 1-0

Μάντσεστερ Γ.  – Τότεναμ 1-0

Ζωντανό στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες αποδόσεις! |21+

Σχολιάστε

X