Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Το μομέντουμ οι «Πράσινοι»

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Το μομέντουμ οι «Πράσινοι»

Εναρξη: 19:30, 24/11/19
Γήπεδο: Αγρινίου

Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ, ξέρει να αντιδρά μετά τη διακοπή και κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει νίκη για… εξάδα. Χωρίς τρίποντο οι Αγρινιώτες. 

Χωρίς νίκη ο Παναιτωλικός!
Ο Παναιτωλικός ήταν κάκιστος στις στατικές φάσεις, υπέπεσε σε πολλά λάθη, κατέρρευσε μετά την αποβολή του Σιέστεντ και ηττήθηκε 3-2 από τον Βόλο! Επειτα από δέκα στροφές ο Παναιτωλικός παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην προτελευταία θέση και αν δεν αλλάξει άμεσα εικόνα, τότε η κατάσταση θα γίνει τρομερά δύσκολη. Αξίζει να σημειωθεί, πως και τα οκτώ γκολ που έχει δεχθεί με τον Χάβο προέρχονται από στατικές φάσεις. «Όλοι γνωρίζουμε που υπάρχουν αδυναμίες και ελλείψεις και θα περιμένουμε το Γενάρη για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ομάδα» είπε ο Χάβος που δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τραυματία Μιμίτο, αλλά και τον τιμωρημένο, Σιέστεντ.

Σε εξαιρετικό μομέντουμ ο Παναθηναϊκός!
Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια συγκλονιστική ανατροπή και σε ένα ματς που έχανε από την ΑΕΚ με 2-0 ως το 67′ το κέρδισε με 3-2, με τα γκολ του Μακέντα, του Περέα και του Κολοβέτσιου στο 88′ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα! Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις μετά την ισοπαλία στην Τούμπα και πλησίασε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την πρώτη εξάδα. Οι πράσινοι βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ και καλούνται να καλύψουν το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών. Νέος τεχνικός διευθυντής στο Τριφύλλι ο Τσάβι Ρόκα, με εξαιρετικό βιογραφικό στην Κύπρο. Η τιμωρία του Γιώργου Δώνη για την απαγόρευση παρουσίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού, έπεσε στις 15 μέρες και θα είναι στον πάγκο της ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό. Με τον Δώνη στον πάγκο μετρά 5 νίκες και μόλις 1 ήττα μετά από διακοπή πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός η παράδοση

30/01/19 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-1
23/09/17 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 2-0
24/09/16 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-0
24/08/15 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-2
04/12/14 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-1
05/01/14 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-1
04/01/12 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-1

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X