Παναιτωλικός – Πανιώνιος: Με απουσίες στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – Πανιώνιος: Με απουσίες στο Αγρίνιο

Εναρξη: 19:00, 11/03/2019
Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Αγρινίου (7.321)

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας (19:30) στην ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από εκτός έδρας ήττες, ζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην Τρίπολη, από τον τοπικό Αστέρα, ο Παναιτωλικός ηττήθηκε 3-0 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι για μεγάλο διάστημα αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω. Την ίδια αγωνιστική, ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο.

Διοικητικά… γκάζια από τον Παναιτωλικό!
Δεν είναι μόνο η ήττα, αλλά και η συνολική εικόνα του Παναιτωλικού στην Τρίπολη στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος και στην ήττα 3-0 από τον Αστέρα. Το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ένα παιχνίδι, όπου στο 4’ κερδίζει αριθμητικό πλεονέκτημα και γνωρίζει βαριά ήττα, ήταν κάτι που… ξίνισε στη διοίκηση!

Μεσοβδόμαδα υπήρξαν… γκάζι από τη διοίκηση στους παίκτες, ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόμοια κρούσματα χαλαρότητας. Μπορεί βαθμολογικά να έχει μαξιλαράκι ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως ένα σερί κακών αποτελεσμάτων είναι ικανό να του φέρει το άγχος. Αγωνιστικά, ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στους Μοραρ και Λουσέρο.

«Πονάει» αγωνιστικά ο Πανιώνιος
Δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι, ξανά με απουσίες, τις ίδιες που είχε να αντιμετωπίσει το Περιστέρι την προηγούμενη εβδομάδα. Ηττα 3-0 από τον Ατρόμητο, η 3η στην τελευταία πεντάδα αγώνων και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, πλέον νιώθει τον… κίνδυνο του υποβιβασμού! Στο +4 από τον 13ο ΠΑΣ Γιάννινα και εκτός του άγχους, πρέπει να αντιμετωπίσει τις αγωνιστικές απώλειες.

Μπορεί να λείπουν καιρό οι βασικοί στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος Κεϊτά, Σαραμαντάς και Κούρντι, ωστόσο εκτός αποστολής είναι και οι παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο για να τους αντικαταστήσουν. Εκτός και οι Μανιάτης, Μασούρας, ενώ από τα μετ’ όπισθεν απών θα είναι ο τερματοφύλακας Κότνικ. Στον… πάγο από τη διοίκηση ο χρήσιμος Σπιριντόνοβιτς, ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός μπακ, Τσιλούλης.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Παναιτωλικός – Πανιώνιος: 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Παναιτωλικός – Πανιώνιος: 0-2 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)
Παναιτωλικός – Πανιώνιος: 1-5 (Σούπερ Λιγκ 2015-16)
Παναιτωλικός – Πανιώνιος: 2-1 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
Παναιτωλικός – Πανιώνιος: 0-0 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X