ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Στο βάθος ΑΕΚ και Ολυμπιακός!

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Στο βάθος ΑΕΚ και Ολυμπιακός!

Εναρξη: 17:15, 30/01/2019
Γήπεδο: Τούμπα (29.000)

Για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον «αποδεκατισμένο» ΠΑΣ Γιάννινα στην «Τούμπα» το απόγευμα της Τετάρτης (30/01) με στόχο να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί νικών εντός έδρας, αλλά και το αήττητο φέτος στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο Ολυμπιακός στην «Τούμπα» ακολουθούν στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά μετράει 8 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τελευταίο θύμα του τον ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη με σκορ 4-0. Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πείθει με την παρουσία του το 2019, κουβαλάει τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Πανιώνιο, ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ στο τελευταίο επικράτησε δύσκολα 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Εντυπωσιακό σερί νικών ο ΠΑΟΚ!
Αν και όλοι πίστευαν ότι ο ΠΑΟΚ θα… σβήσει επιθετικά μετά την πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρήκε τον τρόπο! Τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, βρίσκοντας 15 φορές σε αυτά τα παιχνίδια! Προσθέτοντας και την ήττα από την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το πρώτο παιχνίδι των «16» του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 16 γκολ σε 5 αναμετρήσεις δίχως τον Σέρβο επιθετικό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η 4η ομάδα σε διάστημα 11 ημερών που θα πατήσει το χορτάρι της «Τούμπας», με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει πετύχει τρεις νίκες, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία του. Απέδειξε ξανά πως η «Τούμπα» αποτελεί το μεγάλο του «όπλο», αφού μετρά 22 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, σε ματς που έγιναν ή τελείωσαν. Εκτός αποστολής είναι οι Βέρνμπλουμ, Βιεΐρίνια, Κάνιας και Σάκχοφ.

«Λαβωμένος» ο ΠΑΣ Γιάννινα!
Αποδεκατισμένος πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπου σε μεγάλο βαθμό θα παρατάξει ενδεκάδα εκτάκτου ανάγκης. Όλα αυτά μετά το κακό ξεκίνημα στο 2019, με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Πανιώνιο (1-1 εντός, ήττα 2-0 εκτός), αλλά και το γεγονός ότι ηττήθηκε εύκολα από ΑΕΚ (0-4) και Ολυμπιακό (1-2) στα Ιωάννινα. Μοναδικά θετικό στοιχείο το τρίποντο και όχι η εικόνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0), στη πιο πρόσφατη αναμέτρηση.

Μπορεί ο Γιάννης Πετράκης να έχει στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει το νέο απόκτημα Πάντελιτς, όμως για διάφορους λόγους εκτός έμειναν οι στόπερ Μιχαήλ, Τζημόπουλος και ο μπακ Αποστολόπουλος. Πρόβλημα εντοπίζεται και στην επιθετική γραμμή, όπου οι φορ Ξυδάς, Αθανασιάδης και ο μεσοεπιθετικός Νικολιάς έμειναν πίσω. Πειραματική σύνθεση στην άμυνα, μοναδικό παρών στην επίθεση αυτή του νέου αποκτήματος, Μάνου, ο οποίος σκόραρε κόντρα στον Απόλλωνα και Παμλίδη.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: 3-1 (Σούπερ Λιγκ 2015-16)
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: 2-1 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X