ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Χωρίς Μακέντα το «τριφύλλι», πάθος στους γηπεδούχους!

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Χωρίς Μακέντα το «τριφύλλι», πάθος στους γηπεδούχους!

Εναρξη: 19:30, 09/02/2019
Γήπεδο: Ζωσιμάδες (7.652)

Για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στα Ιωάννινα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ με στόχο την επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις το βράδυ του Σαββάτου (19:30).

Λίγες μέρες μετά το διπλό στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (1-0), έκανε άσχημη εμφάνιση στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό (0-0), συνεχίζοντας την προβληματική κατάσταση που κρατάει από τα μέσα Δεκεμβρίου. Σε ανάλογη κατάσταση ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προέρχεται από δύο σερί ήττες κόντρα σε ΠΑΟΚ (1-2) και Αρη (0-1).

Πρόβλημα στην εικόνα και απουσίες ο Παναθηναϊκός
Δεν έδωσε συνέχεια στο μυαλομένο παιχνίδι του Αγρινίου ο Παναθηναϊκός και στη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού, πραγματοποιώντας κάκιστη εικόνα στη Λιβαδειά (0-0 με Λεβαδειακό) με μελανό στοιχείο το δημιουργικό σκέλος. Η δημιουργία φάσεων, αλλά και το σκοράρισμα είναι κάτι που πονάει το «τριφύλλι», όπου στα τέσσερα τελευταία σκόραρε μόλις δύο φορές.

Στα Ιωάννινα ταξιδεύει χωρίς τον βασικό φορ και πρώτο σκόρερ της ομάδας, Μακέντα (6 γκολ σε 16 ματς), αλλά και τον βασικό μέσο Κάτσε (12 συμμετοχές και 2 γκολ). Αυτό είναι το τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Δύσκολη δοκιμασία για τους παίκτες του Γιώργου Δώνη, σε μία περίεργη αγωνιστική φάση και δίχως τον άνθρωπο αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή στον αντίπαλο.

Δυσκολεύει η κατάσταση στον ΠΑΣ Γιάννινα
Τέσσερις ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων, όλες από ομάδες του… πάνω διαζώματος και από αυτές που βρίσκονται εντός πεντάδας. ΑΕΚ (0-4), Ολυμπιακός (1-2), ΠΑΟΚ (2-1) και Αρης (1-0) στάθηκαν εμπόδιο και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει βαθμολογικά για τους Ηπειρώτες. Μοναδική νίκη εντός 2019 κόντρα στον ουραγό Απόλλων Σμύρνης με 1-0, χάρη στο γκολ του νεοαποκτηθέντα, Μάνου (φορ).

Αυτή τη στιγμή, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη βλέπουν τον εαυτό τους στην 14η θέση και εντός ζώνης υποβιβασμού. Απών από τη μάχη κόντρα στους «πράσινους» ο αμυντικός μέσος, Λίλα, όμως γυρίζει και ενισχύει την αμυντική γραμμή, ο έμπειρος στόπερ Μιχαήλ. Ο Ατρόμητος ακολουθεί στο πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: 2-1 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: 1-1 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: 0-3 (Σούπερ Λιγκ 2015-16)
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: 0-0 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: 0-1 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X