Η… επιστροφή του «Κλάους»!

Η… επιστροφή του «Κλάους»!

Αν ψάχναμε την είδηση του τριημέρου στη Σούπερ Λιγκ δεν θα ήταν το παραγωγικό παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στη Λάρισα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Πανιώνιο (4-2), ούτε το γκολ αλά-Πανένκα του Αναστάσιου Χατζηγιοβάνη στην ισοφάριση σε 1-1 του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρη.

Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα, εκεί που έπεσαν όλα τα φώτα δημοσιότητας ήταν στο γκολ του Στέφανου «Κλάους» Αθανασιάδη στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ. Η ισοφάριση του 29χρονου επιθετικού για την ομάδα του κόντρα στους Κρητικούς στο 84’ δεν έδωσε μόνο το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στον ΠΑΣ, αλλά και πήρε μία μίνι… εκδίκηση από το γκολ!

Ο άλλοτε παίκτης και αρχηγός του ΠΑΟΚ βρήκε επιτέλους δίχτυα στη Σούπερ Λιγκ σε ένα… αμύθητο αριθμό λεπτών για επιθετικό. Για την κλάση του. Για το χρόνο συμμετοχής του. Επειτα από 32 ματς, 2.049 λεπτά και 2,5 χρόνια!

Από το τελευταίο γκολ
Στις 26 Μαΐου του 2016 για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, ο «Κλάους» σκόραρε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα, στη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Πανιωνίου στην «Τούμπα». Τότε, ο Ελληνας επιθετικός σημείωσε και τα δύο γκολ σε διάστημα 11 λεπτών (14’ και 25’), ολοκληρώνοντας μία από τις πιο παραγωγικές χρονιές του στη Σούπερ Λιγκ (14 γκολ).

Μπορεί να ακολούθησαν τρία γκολ στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν (2016-17), δύο γκολ στο Κύπελλο της ίδιας χρονιάς, στο πρωτάθλημα παράμεινε «άσφαιρος» παρότι έπαιρνε φανέλα βασικού! Η άσχημη χρονιά συνεχίστηκε και στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν 2017-18 στον «Δικέφαλο του Βορρά», για να έρθει η αποχώρησή του από το σύλλογο στις αρχές του Αυγούστου του 2017.

Η… αποστολή στο Ισραήλ
Για τον ίδιο, η Μακάμπι Χάιφα ήταν σαν ένας προορισμός για την αναγέννησή του, να βρει ξανά την επιθετική… φλόγα, την αίσθηση του σκοραρίσματος, όμως μάταια. Ένα γκολ σε 16 αγώνες πρωταθλήματος στην ομάδα του Ισραήλ, αγωνιζόμενος και σε πολλά παιχνίδια στα δύο Κύπελλα της χώρας.

Ακόμα μία άσχημη σεζόν έλαβε τέλος, η δεύτερη στη σειρά, για να δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα την ευκαιρία στον –άλλοτε- μπομπέρ του ελληνικού πρωταθλήματος να βρει τον εαυτό του. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια φέτος, τρία ως βασικός, έξι ερχόμενος από τον πάγκο. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν αυτό που έψαχνε κατά την επιστροφή του στην ελληνική Σούπερ Λιγκ: στο γκολ! Ενα γκολ το οποίο ήρθε με όμορφο τρόπο από τη μεγάλη περιοχή. Θα συνεχίσει το σκοράρισμα; Θα βρει τον παλιό καλό εαυτό του;

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X