Super League 2019-20: Μάχη επιβίωσης στα Play out!

Super League 2019-20: Μάχη επιβίωσης στα Play out!

Σέντρα και στα Play out και τρεις από τις οκτώ ομάδες θα δώσουν τη δική τους μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σε αυτά συμμετέχουν οι ομάδες από την 7η ως την 14η θέση, ενώ παίζουν όλοι εναντίον όλων από μία όμως μόνο φορά. Οι τέσσερις πρώτες του μίνι πρωταθλήματος θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια στην έδρα τους και οι τέσσερις τελευταίες, τρία. Η τελευταία ομάδα υποβιβάζεται και η προτελευταία θα δώσει μπαράζ με τον 2ο της Super League 2.

 

Aτρόμητος: Κακή σεζόν, δεν μπήκε ιδανικά και δεν μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση. Μπορεί να άλλαξε προπονητή, ωστόσο η εικόνα της ομάδας δεν βελτιώθηκε με συνέπεια να χαθεί και το τρένο των Play off. O Σάββας Παντελίδης καλείται να δώσει απαντήσεις… παραμονής, ενώ στόχος του να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες.

Λάρισα: Δεν μπόρεσε να μπει στην εξάδα των Play off, μιας και ο δεύτερος γύρος ήταν… καταστροφικός! Μόλις δυο νίκες για τους Θεσσαλούς που δεν κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση. Ποιοτικό ρόστερ, έμπειρος τεχνικός και η Λάρισα θέλει μέσα από τα Play out να… χτίσει για την επόμενη χρονιά. Αλλωστε, ο Μιχάλης Γρηγορίου ανανέωσε με τους Βυσσινί.

 

Αστέρας Τρίπολης: Για μεγάλο χρονικό διάστημα… φλέρταρε με τις τελευταίες θέσεις και ήταν μέσα στα σενάρια υποβιβασμού. Η εικόνα όμως άλλαξε με την παρουσία του Μίλαν Ράσταβατς. Τα θετικά αποτελέσματα ήρθαν, ο Αστέρας απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να προλάβει το τρένο της εξάδας. Θέλει να διεκδικήσει την 7η θέση…

Λαμία: Με τον Άκη Μάντζιο έγινε πιο ομάδα, έκανε σερί που την έβγαλε από τις τελευταίες θέσεις, ενώ για σημαντικό διάστημα έδινε τη μάχη της για την εξάδα. Ωστόσο, στο φινάλε τα σημάδια κόπωσης την εμπόδισαν να κάνει την υπέρβαση, Συμπλήρωσε 12 ματς χωρίς νίκη και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο…

Βόλος: Η νεοφώτιστη ομάδα μπήκε δυνατά και κατάφερε από τον α’ γύρο να μείνει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν κινδύνευσε, αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει και κάτι παραπάνω. Ο κόουτς Φεράντο αποχώρησε, ο Ξηροφώτος, παραμένει στον πάγκο.

Ξάνθη: Μια από τις χειρότερες σεζόν της τελευταίας δεκαετίας πραγματοποιεί και τα Play out θα τη βρουν να δίνει τη δική της μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οκτώ αγώνες χωρίς νίκη και αφαίρεση 12 βαθμών την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Επέστρεψε ο Νίκος Καραγεωργίου για να βοηθήσει στην αποφυγή του υποβιβασμού.

Παναιτωλικός: Χρειάστηκε να φτάσει στη 16η αγωνιστική για να κατακτήσει το πρώτο τρίποντο. Kαλή παρουσία στο δεύτερο μισό της σεζόν, κατάφερε να «χτίσει» και διαφορά από τον Πανιώνιο και την τελευταία θέση. Παράλληλα, είναι στο -1 από την Ξάνθη και θα δώσει σκληρή μάχη να αποφύγει την προτελευταία θέση και τα μπαράζ παραμονής.

Πανιώνιος: Μπήκε στη σεζόν με -6, αλλά και περιορισμό μεταγραφών. Μπόρεσε να πάρει όσους βαθμούς κέρδισε και ο Παναιτωλικός, αλλά οι αδυναμίες στο ρόστερ δεν τον βοήθησαν να κάνει την υπέρβαση. Ο Λεωνίδας Βόκολος καλείται να σώσει τη χρονιά, όμως η μάχη του Πανιωνίου για την αποφυγή του υποβιβασμού θα είναι δύσκολη, πολύ δύσκολη.

 

Η βαθμολογία των Play out

1 Ατρόμητος 32

2 ΑΕΛ 30

3 Αστέρας Τρίπολης 30

4 Λαμία 27

5 Βόλος 27

6 Ξάνθη 18

7 Παναιτωλικός 17

8 Πανιώνιος 11

 

Το πρόγραμμα των Play out της Super League!

1η αγωνιστική

06/06: Ξάνθη-Ατρόμητος 20:00

06/06: Πανιώνιος-Βόλος 19:15

07/06: ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 19:15

08/06: Λαμία-Παναιτωλικός 20:00

 

2η αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

Ατρόμητος-ΠΑΣ Λαμία

Βόλος-Ξάνθη

Παναιτωλικός-ΑΕΛ

 

3η αγωνιστική

Ξάνθη-Παναιτωλικός

ΑΕΛ-Βόλος

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος

ΠΑΣ Λαμία-Πανιώνιος

 

4η αγωνιστική

Ατρόμητος – ΑΕΛ

Βόλος – Λαμία

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης

Πανιώνιος – Ξάνθη

 

5η αγωνιστική

ΑΕΛ – Πανιώνιος

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος

Ατρόμητος – Παναιτωλικός

Λαμία – Ξάνθη

6η αγωνιστική

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης

Βόλος – Ατρόμητος

Πανιώνιος – Παναιτωλικός

Λαμία – ΑΕΛ

 

7η αγωνιστική

ΑΕΛ – Ξάνθη

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία

Ατρόμητος – Πανιώνιος

Παναιτωλικός – Βόλος

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X