Βόλος - Παναθηναϊκός: Να μείνει σε τροχιά επιτυχιών!

Βόλος – Παναθηναϊκός: Να μείνει σε τροχιά επιτυχιών!

Εναρξη: 19.30, 08/12/2019
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και στον Βόλο απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα θα επιδιώξει να χτίσει σερί. 

Εχει χάσει ρυθμό ο Βόλος
Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Λάρισα υπέστο ο Βόλος παρά το γεγονός πως μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε. Ωστόσο, δεν άντεξε την πίεση, υπέπεσε σε πολλά λάθη και δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό. Ο Βόλος που ξεκίνησε εξαιρετικά την φετινή χρονιά, έμεινε στους 13 και την 11η θέση. Εντός έδρας μετρά τρεις νίκες, ενώ έχει ηττηθεί δυο φορές.

Να χτίσει σερί ο Παναθηναϊκός

Το γκολ-πέναλτι του Χατζηγιοβάνη μόλις στο 8′ έδειχνε τον δρόμο για ένα ήρεμο μεσημέρι για τον Παναθηναϊκό! Τελικά στο 2ο ημίχρονο, οι «πράσινοι» είχαν ρόλο κομπάρσου, αλλά άντεξαν (1-0) στο συνεχές σφυροκόπημα του Αστέρα και πήραν τη νίκη. «Ο Βόλος είναι έκπληξη ως τώρα γιατί είναι μια νεοφώτιστη ομάδα. Προσπαθεί να χτίσει επιθέσεις και είναι καλή στο τρανζίσιον. Η εξέλιξη ενός αγώνα έχει πάντα να κάνει και με τον αντίπαλο. Εμείς πρέπει να ανεβάσουμε ένταση και να είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο μισό» τόνισε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζαχίντ, ενώ αμφίβολος είναι ο Κολοβέτσιος. Το απόγευμα της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές κόντρα στην Παναχαϊκή για το κύπελλο, επικράτησε 2-0 και βρέθηκε χαλαρά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο -2 από την πρώτη εξάδα, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, αν και εκτός έδρας οι «πράσινοι» είναι καλύτεροι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X