Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης: Ισοπαλίες και απουσίες

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης: Ισοπαλίες και απουσίες

Εναρξη: 16:00, 08/03/2019
Γήπεδο: Xanthi Arena (7.244), Ξάνθη

Στη βορειότερη πόλη της Ελλάδας που βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τη Ξάνθη να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης το μεσημέρι του Σαββάτου (16:00).

Σε δυσκολότερη βαθμολογική θέση ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος βρίσκεται στο +4 από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση των μπαράζ υποβιβασμού. Οι Αρκάδες έρχονται από νίκη ανάσα 3-0 επί του Παναιτωλικού. Στον αντίποδα, η Ξάνθη έχει τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες στην τελευταία 6άδα αγώνων, όμως παραμένουν σε απόσταση αναπνοής (+7) από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μία νίκη από τον Νοέμβριο η Ξάνθη
Εκανε εκρηκτική αρχή στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να ανέβει βαθμολογικά και να μην κινδυνεύει. Το… σβήσιμο από τον Νοέμβριο και μετά, ειδικά του επιθετικού και ποιοτικού Γέντρισεκ, έχουν φέρει ένα αρνητικό στοιχείο στην Ξάνθη. Μία νίκη σε 17 παιχνίδια από τον Νοέμβριο και μετά! Κόντρα στον Ατρόμητο με ανατροπή εντός έδρας (2-1) στα μέσα Ιανουαρίου.

Οκτώ ισοπαλίες και οκτώ ήττες στα υπόλοιπα. Τουλάχιστον, παραμένει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και ως στιγμής δεν… αγχώνεται! Αποτελεί την ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (10 σε 23 αγωνιστικές), ενώ στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σημείωσε δύο γκολ, όλα από στημένες φάσεις (πέναλτι και στατιστική φάση).

Τα προβλήματα του Αστέρα Τρίπολης
Μπορεί η εντυπωσιακή νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (3-0), στον οποίο σημείωσε δύο γκολ στο κομμάτι που έπαιζε με παίκτη λιγότερο, να δίνει ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα, όμως δεν είναι όλα «ρόδινα» στην ομάδα της Αρκαδίας.

Ταξίδεψε στη Ξάνθη με σημαντικά ανασταλτικά προβλήματα, όπου το ένα επηρεάζει το άλλο. Λείπει καιρό ο βασικός Μουνάφο και ο Βαλιέντε παίζει σερί αγώνες στον άξονα, όμως αναμένεται να γυρίσει στα στόπερ για να καλύψει το κενό του βασικού, λόγω τιμωρίς, Τριανταφυλλόπουλου. Βάζουμε στην εξίσωση και τις απουσίες, σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική, οι χρήσιμοι Κώτσιρας, Ανχελ.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης: 0-0 (Σούπερ Λιγκ 2017-18)
Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης: 3-1 (Σούπερ Λιγκ 2016-17)
Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης: 0-0 (Σούπερ Λιγκ 2015-16)
Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης: 0-0 (Σούπερ Λιγκ 2014-15)
Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης: 0-1 (Σουπερ Λιγκ 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη SuperLeague με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X