Ολυμπιακός - Αρης: Ραντεβού αποδείξεων στον Πειραιά!

Ολυμπιακός – Αρης: Ραντεβού αποδείξεων στον Πειραιά!

Εναρξη: 19:30, 10-03-2019
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης, Πειραιάς

Ντέρμπι στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αρη. Για το απόλυτο μέχρι τέλους οι ερυθρόλευκοι, να κλειδώσουν την πεντάδα οι Κίτρινοι!

Θέλει το 7 στα 7 ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός «πάγωσε» από τον αποκλεισμό σοκ από τη Λαμία, αντέδρασε σε πρώτη φάση με τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα και πλέον θέλει νίκες μέχρι τέλους. ο Αρης είναι ένα δύσκολο εμπόδιο και ο Μαρτίνς τονίζει: «Πρόκειται για μία δύσκολη ομάδα και ένα παιχνίδι αυξημένου ενδιαφέροντος. Ο Άρης βελτιώθηκε με την έλευση του νέου προπονητή, παίζει καλή άμυνα, έχει ποιοτικούς παίκτες στο κέντρο, παλεύει για μεγάλα πράγματα κι έχει αποδείξει ότι είναι ισάξια με τις μεγάλες ομάδες». Οι Πειραιώτες σκοράρουν εύκολα, όμως «πονά» αμυντικά και δύσκολα κρατά το μηδέν, τουλάχιστον στα «μεγάλα» ματς. Ο Χασάν έχει πάρει πάνω του την επίθεση των Πειραιωτών. Ο Αιγύπτιος πέτυχε στο γήπεδο της Ριζούπολης το 9ο τέρμα του για το 2019 και έβδομο για την Super League φέτος. Με τα τρία γκολ που είχε στο πρώτο «μισό» της σεζόν, «μετράει» πλέον συνολικά, μια ντουζίνα τέρματα με εννέα στο πρωτάθλημα, δύο στο Europa αλλά και ένα ακόμα στο Κύπελλο Ελλάδας. Σημαντική η επιστροφή του Ομάρ καθώς νοκ άουτ τέθηκε ο Τοροσίδης.

Με φόρα ο Αρης
Ο Αρης έπειτα τις δυο διαδοχικές ισοπαλίες επέστρεψε δυναμικά στον δρόμο των επιτυχιών καθώς επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ. Ο Ντιγκινί ήταν εξαιρετικός έδωσε και τις 2 ασίστ κι έκανε άνω – κάτω την άμυνα της Ενωσης. Με σερί 4-2-0 και επιμέρους σκορ 9-2, είναι το φαβορί για την 5η θέση, αν και κοιτάζει ψηλότερα μετά την εξαιρετική πορεία του τελευταίου μήνα. Ωστόσο, θα παρουσιαστεί χωρίς τον Ντιγκινί που τραυματίστηκε, ενώ για τη θέση πίσω από τον Γιουνές ίσως να μην υπολογίζει και στον Τόνσο.

Ερυθρόλευκη παράδοση

Η παράδοση είναι ερυθρόλευκη, καθώς η τελευταία νίκη του Αρη στο Φάληρο ήταν τον Νοέμβριο του 1983, στο παλιό «Γ. Καραϊσκάκης» (1-0). Εκτοτε υπάρχουν δύο διπλά του στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ολυμπιακός είναι 13 ματς αήττητος κόντρα στους «κίτρινους» (10-3-0).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X