Ολυμπιακός: Τα 10αρια που... τρέλαναν το λιμάνι (Poll)

Ολυμπιακός: Τα 10αρια που… τρέλαναν το λιμάνι (Poll)

Η μεταγραφή του Ποντένσε σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των Πειραιωτών, μιας και ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει άμεσα στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι εξτρέμ που κάνουν τη διαφορά, αφού και τα «10αρια» στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας βοήθησαν τα μέγιστα στην κατάκτηση τίτλων. Το bwin News θυμάται παίκτες που… σήκωσαν στον αέρα το «Καραϊσκάκη» με ντρίμπλες και γκολ.

Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Βασίλης Καραπιάλης | 1991 – 2000

Ενας από τους μεγαλύτερους Ελληνες μπαλαδόρους, ένας μαέστρος της μπάλας, ο παίκτης που με μια ενέργεια ξεσήκωνε το «Καραϊσκάκη». Ο Καραπιάλης άντεξε τα «πέτρινα» χρόνια, δεν έφυγε από τον Ολυμπιακό και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ήρθαν και οι τίτλοι. Ο Λαρισαίος μέσος έβαλε τη σφραγίδα του στην εκτόξευση των Πειραιωτών, φρόντισε με τις εμφανίσεις του να δώσει το κάτι παραπάνω. Τέσσερα σερί πρωταθλήματα, ένα νταμπλ και τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού, που παραλίγο να τον φέρει στα ημιτελικά του Champions League. Πέτυχε υπέροχα γκολ, μοίρασε τρομερές ασίστ, οι ντρίμπλες του αποθεώθηκαν από τη φίλαθλη Ελλάδα, αλλά το τέρμα του κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν η σφραγίδα του μοναδικού του ταλέντου.

Παρ Ζέτερμπεργκ | 2000 – 2003

Μια από τις πιο ουσιαστικές κινήσεις που έχει κάνει ποτέ ο Ολυμπιακός για τη μεσαία του γραμμή. Ο Παρ Ζέτερμπεργκ άφησε στην άκρη το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Άντερλεχτ, χρειάστηκε κάποιους μήνες εγκλιματισμού και στη συνέχεια… απογειώθηκε. Ενας από τους πιο δημιουργικούς παίκτες που έχουμε δει στο λιμάνι, τρομερή αντίληψη, υπέροχη πάσα, έβαζε ποιότητα στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο Σουηδός έμεινε τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, κατακτώντας κάθε σεζόν το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, ενώ έφυγε με τις καλύτερες των σχέσεων και αφήνοντας τις εξαιρετικές εντυπώσεις. Σε 108 συμμετοχές πέτυχε 12 γκολ, κέρδισε τρία πρωταθλήματα και άφησε πολλές αναμνήσεις στους φίλους της ομάδας.

Φερνάντο Μπελούτσι | 2007 – 2009

Η σούπερ πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2007-2008, έβαλε πολλά χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Οι Πειραιώτες έψαχναν έναν δημιουργό και τον Γενάρη του 2008 έφτασε στην Ελλάδα ο αρχηγός της Ρίβερ Πλέιτ, Φερνάντο Μπελούτσι. Ηταν από τους καλύτερους παίκτες στην Αργεντινή και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δαπάνησε 7 εκατ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη. Το πρώτο εξάμηνο δεν ήταν σούπερ, παρ΄όλα αυτά ο Μπελούστσι πρόσθεσε ποιότητα, εξυπνάδα στη μεσαία γραμμή.

Priceboosts κάθε μέρα!

Την επόμενη σεζόν, ο Βαλβέρδε τον προώθησε και του έδωσε την ευκαιρία να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό. Η επιλογή του Βάσκου προπονητή αποδείχθηκε εξαιρετική, αφού η απόδοση του Μπελούστσι εκτοξεύθηκε. Σε 39 συμμετοχές σκόραρε 8 φορές, ενώ έδωσε και 7 ασίστ. Ωστόσο, η πρόταση της Πόρτο έφερε και το διαζύγιο, με τον Ολυμπιακό να γεμίζει ταμεία, αλλά να χάνει σε ποιότητα. Με τους Πειραιώτες πήρε δυο πρωταθλήματα, ισάριθμα κύπελλα, μέτρησε 54 συμμετοχές και 9 γκολ.

Ολυμπιακός: Οι εξτρέμ που λάτρεψαν στο λιμάνι

Ριβάλντο | 2004 – 2007

«Σέβομαι την ΑΕΚ στην οποία έπαιξα αλλά η καρδιά μου… λέει Ολυμπιακός», είχε αναφέρει ο Ρίμπο ο οποίος λάτρεψε τους «ερυθρόλευκους» όσο τον λάτρεψαν και εκείνοι. Ενας τεράστιος παίκτης, που κόσμησε τα ελληνικά γήπεδα, κι έκανε ευτυχισμένους τους Ελληνες φιλάθλους. Το 2004 πυροδοτήθηκε η βόμβα, το αεροδρόμιο σείστηκε και το «Καραϊσκάκη» απογειώθηκε. Τρεις γεμάτες σεζόν, 101 συμμετοχές, 43 γκολ. Τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, ευρωπαϊκές συμμετοχές, αλλά και μεγάλες στιγμές. Το μεγαλύτερο όνομα που πάτησε το πόδι του στα ελληνικά γήπεδα είχε τρομερές εμπνεύσεις, απίθανες εκτελέσεις και φρόντισε να αποδείξει πως η ηλικία δεν έχει νόημα, αν υπάρχει το ταλέντο και η προσωπικότητα.

Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Αριέλ Ιμπαγάσα | 2010 – 2014

Το 2010 τον Ολυμπιακό ανέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η πρώτη του μεταγραφή ήταν ο Κορσικανός Φρανσουά Μοντεστό, η δεύτερη ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Αργεντινός φρόντισε να αφήσει τον δικό του… μύθο στο Λιμάνι. Ο Αργεντινός ήταν ο μαέστρος της «ερυθρόλευκης» ορχήστρας και από τα πόδια του περνούσε όλο το παιχνίδι της ομάδας. Πάρα πολύ έξυπνος παίκτης, καταπληκτικός στην δημιουργία παιχνιδιού, αλλά και μαχητικός στην άμυνα. Ξεχώρισε πάντα για το πάθος του και φυσικά για την τρομερή τεχνική του. Ενας σπουδαίος παίκτης με προσωπικότητα.  Όταν έφτασε στον Πειραιά δήλωσε πως ήρθε για να κερδίζει. Με τον Ολυμπιακό πήρε 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα

Τσόρι Ντομίνγκες | 2013 – 2017

Στις 2 Ιουλίου του 2013, ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και για τετραετία φρόντισε να μπει στις καρδιές των Πειραιωτών. Τρία πρωταθλήματα, ένα νταμπλ και πολλές φανταστικές ενέργειες. Αέρινος, βιρτουόζος, τσαμπουκάς, ο Τσόρι Ντομίνγκες έκανε τη διαφορά, αποδείχθηκε παίκτης – κλειδί, αφού έκανε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ηταν ο παικταράς που μπορούσε να πάρει στις πλάτες του την ομάδα, όποτε εκείνη «κολλούσε». Αναδείχθηκε καλύτερος παίχτης της Super League τη σεζόν 2014-15, μέτρησε 82 συμμετοχές και πέτυχε 40 γκολ.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και κορυφαίο live στοίχημα στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Κώστας Φορτούνης | 2014 –

Στις 21 Ιουλίου του 2014, ο Ολυμπιακός έκανε την κίνηση ματ, έφερνε στην Ελλάδα ξανά τον Κώστα Φορτούνη, κερδίζοντας στο νήμα τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον ΠΑΟΚ. Βιρτουόζος, τρομερή τεχνική κατάρτιση, μπαλιά -ξυράφι και σουτ που ξεσηκώνει τις εξέδρες. Η τύχη δεν ήταν πάντα με το μέρος του, αφού σοβαροί τραυματισμοί θα μπορούσαν να είχαν φέρει και το τέλος της καριέρας του. Ο Φορτούνης έπεσε, σηκώθηκε, έπεσε ξανά, σηκώθηκε και συνεχίζει να… τρελαίνει τους φίλους του Ολυμπιακού. Φυσικός ηγέτης της ομάδας και μια ενέργειά του είναι ικανή να απογειώσει τον κόσμο. Eξι πρωταθλήματα, δυο κύπελλα και στιγμές μοναδικές. Ο Φορτούνης δεν άφησε τον Ολυμπιακό και συνεχίζει να μοιράζει ασίστ, να σκοράρει και να αποθεώνεται. Εντυπωσιακό το φετινό ξεκίνημα, αφού σε επτά ματς εντός κι εκτός συνόρων μετρά τρία γκολ και πέντε ασίστ!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχολιάστε

X