League Cup: Παγίδα οι... ημιτελικοί για τους Σπερς!

League Cup: Παγίδα οι… ημιτελικοί για τους Σπερς!

Εναρξη: 22:00, 08/01/2019

Γήπεδο:Wembley Stadium, Λονδίνο

Τότεναμ vs Τσέλσι στον πρώτο ημιτελικό του League Cup και Ποκετίνο εναντίον Σάρι για την… πρώτη κούπα στην καριέρα τους!

Για τον πρώτο τίτλο ο Ποκετίνο
Το σοκ της ήττας από τη Γουλβς ξεπεράστηκε από την Τότεναμ, η οποία μπήκε στη χρονιά με δυο νίκες! Εύκολο πέρασμα από την Ουαλία, όπου επικράτησε 3-0 της Κάρντιφ, ενώ διέσυρε με 7-0 εκτός έδρας την Τρανμίρ. O Mαουρίτσιο Ποκετίνο αναζητά τον πρώτο μεγάλο τίτλο στην καριέρα του, αλλά… χτυπά καμπανάκι στους παίκτες του. «Αν θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο πρέπει να λειτουργήσουμε διαφορετικά» τόνισε. Ξέρει άλλωστε, πως την τελευταία δεκαετία η Τότεναμ έχει βρεθεί σε δέκα ημιτελικούς, αλλά τις τέσσερις έχει χάσει, καθώς βρήκε απέναντί της ομάδες από την ίδια κατηγορία, αντίθετα κέρδισε μόνο την Σέφιλντ Γιουν. από τη League One και τη Μπέρνλι από την Championship. Πλήγμα ο τραυματισμός του Μόουρα, μέσα ο Λαμέλα, παραμένει εκτός ο Ντάιερ.

Κούπα θέλει και ο Σάρι
Για την πρώτη του μεγάλη κούπα και ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος άλλωστε παρουσίασε αρκετούς αναπληρωματικούς στο ματς κυπέλλου με τη Νότιγχαμ το Σάββατο. Οι Μπλε δεν είχαν πρόβλημα, προκρίθηκαν και τώρα θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στο λονδρέζικο ντέρμπι. Ματς και για… εκδίκηση, αφού στις 24 Νοεμβρίου ηττήθηκαν εύκολα στο ίδιο γήπεδο από την Τότεναμ με 3-1 και είδαν αήττητο 18 αγώνων να… χάνεται «Πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με άλλο τρόπο, γιατί χάσαμε το ματς στα πρώτα 15 λεπτά. Ήταν πολύ πιο επιθετικοί από εμάς, πιο αποφασισμένοι από εμάς. Οι τακτικές είναι… άχρηστες, αν δεν ξέρουμε τη φιλοσοφία της αντιπάλου» είπε ο Ιταλός.

Οι αριθμοί λένε…
Αυτό είναι το 9ο ραντεβού στο League Cup, με την Τσέλσι να μετρά τέσσερις νίκες και την Τότεναμ δυο.

Δυο σερί νίκες μετρά η Τότεναμ επί της Τσέλσι για το πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ τρεις έπειτα από εκείνο το 5 στα 5 μεταξύ 1961-1963.

Η Τσέλσι προκρίθηκε στον τελικό τις τέσσερις από τις πέντε φορές που έπαιξε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, αν και κέρδισε μόλις μια φορά.

Η Τότεναμ βρίσκεται στον 15ο τελικό του League Cup, μόνο η Λίβερπουλ (17) έχει περισσότερες συμμετοχές.

Ο Ντέλε Αλι έχει σκοράρει 6 γκολ κόντρα στην Τσέλσι, τα περισσότερα σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X