UEFA eEURO 2020: Mε το βλέμμα στα... τελικά!

UEFA eEURO 2020: Mε το βλέμμα στα… τελικά!

«Απέναντί μας έχουμε έναν αντίπαλο που κινείται γρήγορα και αόρατα. Σε τόσο κρίσιμες στιγμές, όπου διακυβεύεται η ζωή, σημασία έχει η υγεία των οπαδών, των υπαλλήλων και των αθλητών. Αυτά είναι η προτεραιότητά μας και έτσι αποφασίσαμε ότι θα έπρεπε να θυσιάσουμε όλα τα υπόλοιπα, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το κοινό καλό», ήταν τα λόγια του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Κι όμως Euro θα γίνει και η Ελλάδα έχει ήδη κλείσει εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης στο Λονδίνο (23-24 Μαϊου). Ο κορονοϊός δεν έβαλε φρένο στο eSoccer, το εκτόξευσε και η Ευρώπη συνέχισε τη δράση, αυτή τη φορά εκτός κανονικών… γηπέδων!

Αυτή τη φορά, το τουρνουά αποκτά πιο επίσημη κι αναγνωρισμένη δράση. Δεδομένου ότι η KONAMI εξασφάλισε τα δικαιώματα του EURO 2020, τα παιχνίδια της τελικής φάσης θα διεξαχθούν με τα ρεαλιστικά features (γήπεδα, φανέλες, κλπ), δίνοντας άλλη διάσταση σε μια διοργάνωση που θα αναμετρηθούν οι καλύτεροι από όλη την Ευρώπη. Αποκορύφωμα αποτελεί η συνεργασία με την UEFA, που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το status και θα φέρει εύλογα περισσότερο κόσμο στις οθόνες του για το μεγάλο event. Η Ελληνική ομάδα θριάμβευσε στον προκριματικό όμιλο με 8/8 νίκες και έκλεισε πρώτη τη θέση της στα τελικά του eEuro 2020, του πρώτου επίσημου πανευρωπαϊκού τουρνουά στα χρονικά.

Μέσα στο διήμερο 23-24 Μαΐου, η Ελλάδα θα διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης, μετά την εξαιρετική πορεία και πρωτιά στο προκριματικό τουρνουά. Μαζί με Σερβία, Ρουμανία, Βοσνία, Ισραήλ, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία και Γαλλία, έχουν καταλάβει τις 10 από τις 16 θέσεις της τελικής φάσης, σε ένα «ρόστερ» που θα γίνει ακόμη δυνατότερο με την είσοδο των τελευταίων έξι φιναλίστ.

Ωρα για… eEuro, ώρα για play-offs!

Τα play-offs ξεκίνησαν δυναμικά πριν από μία εβδομάδα και η δεύτερη αγωνιστική (27/4) έρχεται για να κρίνει την εικόνα στο κάδρο των «μονομάχων», που θα κληθεί φυσικά να αντιμετωπίσει και η ελληνική ομάδα μετά την κλήρωση.

Οι ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση των δέκα προκριματικών ομίλων, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ των πέντε και σε εντός-εκτός αναμετρήσεις με κριτήριο το συνολικό σκορ, τρεις από το καθένα θα πάρουν εισιτήριο για τα τελικά.

Για αυτό και τα πράγματα ως προς την πρόκριση παραμένουν τουλάχιστον ρευστά. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν την ερχόμενη Δευτέρα, σε δύο ομίλους με φαβορί και πολύ δυνατά αουτσάιντερ.

Στο πρώτο γκρουπ, εκεί όπου ο 1ος με τον 5ο και τελευταίο απέχουν μόλις 4 βαθμούς, ζήτημα δηλαδή δύο αναμετρήσεων για να ανατραπεί. Μαυροβούνιο και Αυστρία ηγούνται μέχρι στιγμής της κούρσας με 7 βαθμούς, ενώ μόλις έναν πιο κάτω ακολουθούν Κροατία και Πορτογαλία. Πιο μακριά μετά τους πρώτους αγώνες έμεινε η Φινλανδία, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς.

Στον άλλο όμιλο τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Η μοναδική μέχρι στιγμής αήττητη Ισπανία, μαζί με την δυνατή επίσης Δανία προπορεύονται με διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους και φαντάζουν φαβορί για τις δύο από τις τρεις θέσεις στην τελική φάση. Το τρίτο εισιτήριο θα παιχτεί ανάμεσα σε Τουρκία (5 βαθμοί) και Λιθουανία (3 βαθμοί), ενώ θα εξαρτηθεί από το Καζακστάν και τις… διαθέσεις του αν θα υπάρξει και τρίτος διεκδικητής της θέσης με αξιώσεις.

Νόμιμο στοίχημα esoccer με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλα τα στοιχήματα για τα Esports στη Bwin.gr. Εδώ στοιχηματίζεις! |21+

Σχολιάστε

X