Madrid Open Virtual Pro: Με Τσιτσιπά και Ναδάλ το τουρνουά!

Madrid Open Virtual Pro: Με Τσιτσιπά και Ναδάλ το τουρνουά!

Είχαν απομείνει τέσσερις κενές θέσεις για το τουρνουά (27-30 Απριλίου) και οι ιθύνοντες του Ισπανικού Masters έκαναν γνωστά τα τελευταία ονόματα που θα δώσουν το παρών στον φετινό, ξεχωριστό θεσμό. Στέφανος Τσιτσιπάς, Ντένις Σαποβάλοφ, Ντόνα Βέκιτς και Καρολίν Βοζνιάκι είναι οι συμμετοχές που “κλείνουν” το ταμπλό του Mutua Madrid Open Virtual Pro.

Τσιτσιπάς και Ναδάλ στο Madrid Open
Θέση στο Madrid Open Virtual Pro που θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 30 Απριλίου μέσω του PS4 και του Tennis World Tour έκλεισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας που είναι στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης “επιστρέφει” στη Μαδρίτη εκεί όπου το 2019 είχε φτάσει έως τον τελικό κερδίζοντας μάλιστα τον Ράφα Ναδάλ στον ημιτελικό. Μαζί με τον Τσιτσιπά στο παιχνίδι θα συμμετέχει ο Άντι Μάρεϊ, ο Ντομινίκ Τιμ και άλλα αστέρια του τένις. Πως θα γίνονταν έστω και στο εικονικό Madrid Open να μην παίξει ο Ράφα Ναδάλ; Ο Ισπανός που έχει κατακτήσει 5 φορές τον τίτλο στο Masters της Μαδρίτης θα είναι … παρών στο Madrid Open Virtual Pro που θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 30 Απριλίου.

Μέσω του τουρνουά επιστρέφει στην δράση και η Καρολίν Βοζνιάκι η οποία πριν από λίγους μήνες είχε ανακοινώσει την απόσυρση της.

Image

Το ταμπλό σε άνδρες και γυναίκες στο Madrid Open 2020:

Άνδρες: Τσιτσιπάς, Σαποβάλοφ, Τιάφοου, Ζβέρεφ, Ναδάλ, Μάρεϊ, Ίσνερ, Μονφίς, Φονίνι, Γκοφέν, Πούιγ, Φερέρ, Χατσάνοφ, Τιμ, Νισικόρι, Σβάρτσμαν.

Γυναίκες: Πλίσκοβα, Αζαρένκα, Αντρεέσκου, Μπέντσιτς, Κέρμπερ, Μπουσάρ, Κις, Κόντα, Μλαντένοβιτς, Σβιτολίνα, Μπέρτενς, Σουάρεθ, Φερό,Κιρστέα, Βοζνιάκι.

Η μορφή του Mutua Madrid Open Virtual Pro έχει ως εξής: 16 παίκτες σε κάθε μία από τις δύο κληρώσεις (ATP και WTA) αρχικά χωρισμένες σε τέσσερα γκρουπ. Τα γκρουπ θα αποφασίσουν ποιοι παίκτες θα προκριθούν στους προημιτελικούς του τουρνουά. Το έπαθλο που θα μοιραστεί στους νικητές είναι 150.000 ευρώ και τα χρήματα θα μοιραστούν για την στήριξη παικτών και παικτριών που είναι χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη και έχουν έντονα οικονομικά προβλήματα αυτές τις ημέρες μετά από τις συνεχείς ακυρώσεις αγώνων.

Νόμιμο στοίχημα τένις με ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X