UltimateQuaranTeam: Το τουρνουά των 128 ομάδων!

UltimateQuaranTeam: Το τουρνουά των 128 ομάδων!

Το UltimateQuaranTeam είναι ένα από τα μεγάλα τουρνουά του παιχνιδιού, καθώς 128 ομάδες από τον κόσμο συμμετέχουν σε αυτό.

Ώρα για ποδόσφαιρο, ώρα για μεγάλα ραντεβού, έστω κι από την… τηλεόραση! Η Λέιτον Όριεντ έκανε την αρχή και η πρόσκληση βρήκε τεράστια απήχηση. Στο τουρνουά FIFA 20 Ultimate Quaran Team, συνολικά 128 ομάδες αγωνίζονται για τον τίτλο.

Ετσι, οι ομάδες συναντήθηκαν για ένα μεγάλο τουρνουά FIFA20, του έδωσαν το όνομα «FIFA Ultimate Quaran Team» και όλοι βρέθηκαν στη σέντρα για να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους, αυτές που άφησαν για λίγο στα αποδυτήρια λόγω του Covid-19. Σίτι και Γουέστ Χαμ βάζουν λάμψη και μαζί τους συμμετέχουν ομάδες από τη Serie A, την Eredevisie, τη La Liga και τις τέσσερις κατηγορίες της Αγγλίας. Μαζί και ο ΠΑΟΚ

Η ιδέα είναι να ψυχαγωγήσει τους φιλάθλους, ενώ ταυτόχρονα στόχος είναι η συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθηθούν και τα μικρά κλαμπ που κινδυνεύουν με αφανισμό, αλλά και τα νοσοκομεία της χώρας! Τα ματς είναι νοκ άουτ και το μοντέλο είναι ανάλογο του FA Cup. Eπτά γύροι συμπεριλαμβανομένων των ημιτελικών και τελικών.

Το πρόγραμμα του UltimateQuaranTeam
Οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το FIFA Ultimate Quaran-Team στα κανάλια κοινωνικών μέσων κάθε ομάδας όπως το Twitter, το Facebook και το Instagram.

Φάση των 64 – Τρίτη 24 Μαρτίου
Φάση των 32 – Πέμπτη 26 Μαρτίου
Φάση των 16- Σάββατο 28 Μαρτίου
Προημιτελικά – Δευτέρα 30 Μαρτίου
Ημιτελικά – Τετάρτη 1 Απριλίου
Τελικός – Παρασκευή 3 Απριλίου

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Προβολή εικόνας στο Twitter

Σχολιάστε

X