Άγιαξ - Βαλένθια: Ντέρμπι πρόκρισης στο Άμστερνταμ!

Άγιαξ – Βαλένθια: Ντέρμπι πρόκρισης στο Άμστερνταμ!

Eναρξη: 22.00, 10/12/2019
Γήπεδο: Johan Cruijff Arena (Amsterdam)

Βαλένθια ή Άγιαξ θα βρεθούν στους «16» του Champions League; Στον… τελικό του Άμστερνταμ οι «Νυχτερίδες» θέλουν μόνο νίκη, ενώ ο Αίαντας αναζητά δυο αποτελέσματα.

Βαλένθια για το δυο στα δυο!

Η Βαλένθια βρέθηκε να χάνει 2-0 από τη Λεβαντε, αλλά έκανε τρομερή επιστροφή και στο φινάλε έφυγε με το υπέρ της 2-4. Οι «Νυχτερίδες» βρίσκουν ρυθμό εντός συνόρων, μετρούν τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα. Στο Champions League και σε ένα εκπληκτικό ματς ανάμεσα στη Βαλένθια και την Τσέλσι (2-2). Είχαμε ανατροπή στο σκορ, χαμένο πέναλτι, εναλλαγή συναισθημάτων, ένα… τρελό γκολ για το 2-2, ευκαιρίες ως το τέλος, αλλά όχι νικητή, πράγμα που κάνει ακόμη πιο θολό το τοπίο για το ποιοι θα είναι τελικά οι δύο που θα πάνε στους “16” του Champions League. Η Βαλένθια είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ με 3-0 στο Μεστάγια και για να βρεθεί σίγουρα στην επόμενη φάση χρειάζεται νίκη. Προκρίνεται πάντως αρκεί να φέρει το ίδιο αποτέλεσμα με τους Μπλε!

Δυνατό σερί ο Άγιαξ!

Το φαινόμενο του Άγιαξ εκτός έδρας στο Champions League είχε συνέχεια. Υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χάαγκ, ο Αίαντας εξακολουθεί να αγνοεί την ήττα μακριά από το Άμστερνταμ, μετά τη νέα νίκη του με 2-0 επί της Λιλ, με την οποία αγκάλιασε σφιχτά την πρόκριση. Στο πρώτο ματς της ιστορίας του θεσμού που αγωνίστηκαν τρεις Μαροκινοί (Ζιγιέχ, Μαζραουί, Λάμπιαντ), ο πρώτος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Πρωτα, σκόραρε το γρηγορότερο τέρμα στη φετινή σεζόν, μόλις στα 1’34” ενώ στο 59ο λεπτό, μοίρασε ασίστ για 5ο σερί γκολ του Πρόμες για το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Πλέον, ο Άγιαξ βρίσκεται στους 10 βαθμούς και θέλει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Βαλένθια εντός έδρας, για να μην εξαρτάται από το ματς της Τσέλσι με τη Λιλ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X