Champions League Index: Οι καλύτεροι όλων των εποχών

Champions League Index: Οι καλύτεροι όλων των εποχών

Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και μια δεκάδα παικτών την έκανε πιο λαμπερή! Αλήθεια, ποιος είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών;

Ο CR7 πέτυχε το 8ο χατ-τρικ της καριέρας του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, παίρνοντας μόνος την πρόκριση της Γιουβέντους στα προημιτελικά του θεσμού. Ο τεράστιος πρωταγωνιστής ακόμα μια ιστορικής ανατροπής στα χρονικά του Champions League, έφτασε στα 124 τέρματα στο τουρνουά, τα οποία, πέφτουν στα 108 αν αφαιρέσει κανείς τα πέναλτι με τα οποία έχει σκοράρει. Πάλι, όμως, είναι πάνω από τον Λιονέλ Μέσι που μετράει 106 γκολ! Είναι όμως ο κορυφαίος του Champions League;

Η bwin News δημιούργησε έναν αλγόριθμο, ώστε να απαντηθεί το θεμελιώδες ερώτημα για τους καλύτερους παίκτες στην πιο λαμπερή διοργάνωση: Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης; Η απάντηση θα μπορούσε να είναι διαφορετική ανάλογα με την εποχή, αφού νέα αστέρια εμφανίζονται στο παγκόσμιο στερέωμα και κάποια θα δύουν. Για να διασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή εγκυρότητα, συμπεριλάβαμε τα επιτεύγματα κάθε παίκτη, σε κάθε στιγμή στην ιστορία της διοργάνωσης.

Πάμε να δούμε κάποιες τεράστιες μορφές της λίστας! Παρότι δεν έχει ακόμα κλείσει τα 30, ο Μίλερ μετρά περισσότερες από 100 συμμετοχές στο Champions League. Όλες με την ίδια ομάδα μάλιστα. Ο Γερμανός επιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μπάγερν στον θρίαμβο του 2013, σκοράροντας και στα δύο ματς του εντυπωσιακού -συνολικού- 7-0 επί της Μπαρτσελόνα στους ημιτελικούς εκείνης της σεζόν.

O Ρόσι αποτέλεσε μια από τις κυρίαρχες φιγούρες των πρώτων ημερών του Champions League, όντας η τελευταία γραμμή άμυνας της Μίλαν που έφτασε στους πρώτους τρεις τελικούς. Παρότι η βαθμολογία του δεν ανέβηκε με τον ίδιο ρυθμό από τότε, κανένας άλλος γκολκίπερ δεν πλησίασε τα στάνταρ του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν ο πρώτος Πορτογάλος εξτρέμ που… τρομοκράτησε τις άμυνες στο Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η αμφιλεγόμενη μετακίνησή του από το Καμπ Νου στο Μπερναμπέου, του διασφάλισε το μετάλλιο του νικητή το 2002, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του με τη φανέλα της Ίντερ.

Κανένας παίκτης δεν έχει πετύχει υψηλότερο σκορ για ιταλικό από τον Βραζιλιάνο μέσο, που στην πρώτη του θητεία με η Μίλαν κατέκτησε το τρόπαιο του 2007. Με λίγη περισσότερη τύχη, ο Κακά θα είχε περισσότερα μετάλλια στη συλλογή του, φτάνοντας σε έξι ημιτελικούς στην καριέρα του.

Η κορυφαία τριπλέτα συμπληρώνεται από τρεις μοναδικούς, ανεπανάληπτους παίκτες που με την προσωπικότητά τους και το ταλέντο τους έκαναν το Champions League ακόμα πιο λαμπερό!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]

Σχολιάστε

X