Ισπανία - Αγγλία: Με την αύρα του Λουίς Ενρίκε!

Ισπανία – Αγγλία: Με την αύρα του Λουίς Ενρίκε!

 Η Ισπανία φιλοξενεί την Αγγλία (21:45) για την 3η αγωνιστική του 4ου Ομίλου στην Α’ Κατηγορία του Nations League. Το απόλυτο νικών οι Ιβηρες με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο τους!

Εντυπωσιακοί με Λουίς Ενρίκε οι Ισπανοί
Οι Ισπανοί ήταν εντυπωσιακοί, συνέχισαν να παραδίδουν μαθήματα ποδοσφαίρου με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο τους. Οι Ιβηρες είδαν τον Πάκο Αλκάθερ να συνεχίζει το φοβερό πρόσφατο σερί ευστοχίας που έχει ξεκινήσει με την Ντόρτμουντ κι έφτασαν στο εμφατικό 4-1 επί της Ουαλίας στο Κάρντιφ. Ο Αλκάθερ σκόραρε δύο φορές, ο Σέρχιο Ράμος πρόσθεσε ενδιάμεσα μία κεφαλιά και ο Μπαρτρά (74′) έκλεισε το καρέ. Με αυτό το παιχνίδι οι Ισπανοί έφτασαν τα 27 διαδοχικά αήττητοι και αυτό είναι το 10ο καλύτερο σερί στον κόσμο (σ.σ.: το ρεκόρ είναι δικό τους με 35 που διακόπηκε το 2009). Η Ισπανία υποδέχεται την Αγγλία στο δεύτερο ραντεβού τους στον όμιλο του Nations League και ενδεχόμενη νίκη θα τους δώσει και μαθηματικά την πρωτιά. Αλλωστε, στο Λονδίνο ο Λουίς Ενρίκε πέτυχε την πρώτη του νίκη στον πάγκο των Ισπανών, καθώς η ομάδα του επικράτησε 2-1. Οι δυο τους τα λένε για 27η φορά στην ιστορία τους.

Κόλλησαν στα… δοκάρια οι Αγγλοι
Οι Αγγλοι δεν είχαν βαθμό στο Group4 του League A του Nations League και πήραν τον πρώτο τους ύστερα από τη λευκή ισοπαλία στο κεκλεισμένων θυρών ματς με τους Κροάτες στη Ριέκα. Τα Τρία Λιοντάρια έπαιξαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους επίσημο αγώνα χωρίς θεατές, τα πήγαν καλά καθώς είχαν δύο δοκάρια και ακόμα δύο απίστευτες ευκαιρίες με τον Ράσφορντ. Στο 43′ ο Ντάιερ και στο 51′ πάλι από αέρος ο Κέιν είδαν το δοκάρι να τους στερεί το πολυπόθητο τέρμα. «Πιέσαμε μέχρι το φινάλε, οπότε δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από τα παιδιά. Είμαι ικανοποιημένος με τις ευκαιρίες που φτιάξαμε και ελπίζω ότι την επόμενη φορά θα τις αξιοποιήσουμε» είπε ο Σάουθγκεϊτ, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Τζόρνταν Χέντερσον και Τζον Στόουνς. Ο Σάντσο ήταν ο μοναδικούς από τους… νέους Μάουντ και Μάντισον που έκανε ντεμπούτο.

Η παράδοση
Η Αγγλία έχε την μερίδα του λέοντος στις νίκες με 12 έναντι 10 της Ισπανίας, ενώ μόλις τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα. Τα τελευταία 14 χρόνια, τα «λιοντάρια» κέρδισαν μόνο μία φορά (1-1-5, ανεξαρτήτως έδρας).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Nations League με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X