Ρεάλ Μαδρίτης - Αγιαξ: Πρόκριση... λύτρωση αναζητά η Βασίλισσα!

Ρεάλ Μαδρίτης – Αγιαξ: Πρόκριση… λύτρωση αναζητά η Βασίλισσα!

Εναρξη: 22:00, 05-03-2019
Γήπεδο: Santiago Bernabéu, Μαδρίτη

Κύπελλο τέλος, πρωτάθλημα εκτός διεκδίκησης και η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Αγιαξ αναζητά πρόκριση… λύτρωσης στους «8» του Champions League!

Να πάρει ανάσα η Ρεάλ!
«Η Ρεάλ παραιτείται» ήταν ο τίτλος της AS μετά το ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα και τη νέα ήττα. Η Βασίλισσα είδε τη διαφορά από την κορυφή να εκτοξεύεται στους 12 βαθμούς. Δύο σερί ντέρμπι στη Μαδρίτη. Δύο διαδοχικές ευκαιρίες της Ρεάλ να πάει ακόμα και για το νταμπλ. Δύο απανωτές σφαλιάρες από την Μπάρτσα που έμελλαν να ανατρέψουν μία ιστορία 87 ετών. Η τελευταία φορά που οι Καταλανοί είχαν κεφάλι σε μεταξύ τους νίκες, ήταν το μακρινό 1932. Εκτοτε, απλά έβλεπαν πλάτη. Η Βασίλισσα μοιάζει έκπτωτη. Το 0-1 που πέτυχε ο Ράκιτιτς, απογείωσε τους Μπλαουγκράνα στις 96 επικρατήσεις σε Clasico (95η Ρεάλ και 51 ισοπαλίες).

Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στον μοναδικό στόχο που της απέμεινε, το Champions League! Επαναληπτικός με τον Αγιαξ, με τη Βασίλισσα να είναι έτοιμη να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης μετά το 2-1 στο Αμστερνταμ. Βέβαια, αυτό το διπλό ήρθε με κόπο, ιδρώτα και τύχη, αλλά δυο καλές φάσεις έκανε και πέτυχε ισάριθμα γκολ. Σε αυτό το ματς δεν θα είναι ο τιμωρημένος Σέρχιο Ράμος. Πάντως, η Ρεάλ προέρχεται από επτά διαδοχικές νίκες κόντρα στον Αίαντα ανεξαρτήτως έδρας στο Champions League, ενώ σε 13 ραντεβού, μόλις ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Δεν ήταν τυχερός ο Αγιαξ
Ο Αγιαξ δεν φοβήθηκε ούτε στο ελάχιστο τη Βασίλισσα, παρουσιάστηκε με σχήμα χωρίς καθαρό φορ, πίεσε ψηλά, έκλεψε μπάλες και δημιούργησε φάσεις, αρκετές φάσεις. Ωστόσο, το άστρο το είχε η Βασίλισσα και ο Αίαντας μοιραία υποκλίθηκε. Το 1-2 του βάζει δύσκολα, πολύ δύσκολα, αλλά θα πάει στη Μαδρίτη για την υπέρβαση. Σύμμαχος δεν είναι ούτε η παράδοση, αφού στα 15 τελευταία ραντεβού με ισπανικές ομάδες μετρά 12 ήττες και μόλις δυο νίκες. Πήρε ανάσες στην Ολλανδία, εκεί όπου παραμένει ολοζώντανος στη μάχη του τίτλου, αφού βρίσκεται στο -5 από την κορυφή, αλλά με ματς λιγότερο.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Champions League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X