Βέλγιο – Ιαπωνία: «Διάβολοι» εναντίον «Σαμουράι»

Βέλγιο – Ιαπωνία: «Διάβολοι» εναντίον «Σαμουράι»

Στο Ροστόφ και για τη φάση των «16» του Μουντιάλ, Βέλγιο και Ιαπωνία συγκρούονται σε ματς στο οποίο η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δείχνει να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Όπως φάνηκε, όμως, από τα παιχνίδια της νοκ άουτ φάσης, δεν προκρίνεται πάντα ο καλύτερος. Οι Βέλγοι αντιμετώπισαν τους Ιάπωνες για τελευταία φορά τον περασμένο Νοέμβριο (1-0), σε διεθνές φιλικό ματς.

Αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις
Το Βέλγιο έδειξε δείγματα της μεγάλης ποιότητάς του στις ευρείες νίκες επί του Παναμά (3-0) και της Τυνησίας (5-2), με τον Λουκάκου να εντυπωσιάζει. Ο επιθετικός πλουραλισμός των «κόκκινων διαβόλων» πήρε σάρκα και οστά. Στο τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου, ο εκλέκτορας Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επέλεξε να ξεκουράσει βασικούς αλλά ήρθε νέα νίκη, 1-0 επί της Αγγλίας αυτή τη φορά. Σκόρερ χρίστηκε ο χαφ Γιανουζάι, με μακρινό και ευθύβολο σουτ.

«Κανένας δεν περιμένει στο Μουντιάλ να έχει εύκολο έργο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρεθούμε στο 100% των δυνατοτήτων μας απέναντι στην Ιαπωνία και να κατακτήσουμε την πρόκριση. Έπειτα, θα ξεκινήσουμε τα πλάνα μας για το επόμενο ματς» δήλωσε ο Μαρτίνεθ.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου  | 21+ 

Αγχωτική πρόκριση για «Σαμουράι»
Η Ιαπωνία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον 8ο όμιλο, με μία νίκη (2-1 Κολομβία), μία ισοπαλία (2-2 Σενεγάλη) και μία ήττα (0-1 Πολωνία). Κατόρθωσε να αφήσει εκτός τη Σενεγάλη λόγω λιγότερων κίτρινων καρτών σε σχέση με τους «Λέοντες της Τεράνγκα».

«Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα με το Βέλγιο, πρέπει να αποδώσουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Όλα είναι πιθανά στα νοκ άουτ παιχνίδια αλλά γνωρίζουμε την ποιότητα των αντιπάλων μας και μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή» ανέφερε ο τεχνικός Ακίρα Νισίνο που ελπίζει ότι τα έμπειρα στελέχη του, όπως οι Χόντα και Καγκάβα θα ηγηθούν των προσπαθειών των «Σαμουράι».

Τελευταία αποτελέσματα:

Αγγλία – Βέλγιο  0-1 (Γιανουζάι)

Ιαπωνία – Πολωνία     0-1

Παράδοση:

Βέλγιο – Ιαπωνία        1-0

Βέλγιο – Ιαπωνία        2-3

Ιαπωνία – Βέλγιο        4-0

Ιαπωνία – Βέλγιο        2-2

Ιαπωνία – Βέλγιο        0-0

Όλα τα Στοιχήματα του Μουντιάλ στην bwin 21+

 

Σχολιάστε

X