Κολομβία – Αγγλία: Μόνο η μία θα χαμογελάσει

Κολομβία – Αγγλία: Μόνο η μία θα χαμογελάσει

Στη Μόσχα, η σύγκρουση της Κολομβίας με την Αγγλία για τη φάση των «16» του Μουντιάλ κόβει την ανάσα. Οι «καφετέρος» είχαν τερματίσει πρώτοι στον 8ο όμιλο ενώ τα «τρία λιοντάρια» στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου.

Με «όπλο» την ποιότητά της
Η Κολομβία κατόρθωσε να ανακάμψει από την ήττα στην πρεμιέρα του ομίλου της με αντίπαλο την Ιαπωνία (1-2), κερδίζοντας τα δυο επόμενα παιχνίδια της, με αντιπάλους την Πολωνία (3-0) και τη Σενεγάλη (1-0). Σκόραρε σε καίρια σημεία ενώ έδειξε πολύ δυνατή στις στημένες φάσεις. Ο στόπερ Μίνα έχει πετύχει δυο γκολ μέχρι τώρα και είναι ο πρώτος σκόρερ των «καφετέρος».

«Δεν αποτελεί μυστικό ότι έχουμε δουλέψει αρκετά τις στημένες φάσεις, διαθέτουμε άλλωστε παίκτες που ξέρουν να τις εκμεταλλεύονται πολύ καλά. Η πρόκριση επετεύχθη αλλά υπάρχουν ακόμη κάποιοι τομείς που επιδέχονται βελτίωσης. Κόντρα στην Αγγλία περιμένουμε τη διεξαγωγή αμφίρροπου αγώνα, θέλουμε όσο τίποτα την πρόκριση πάντως» δήλωσε ο τεχνικός Χοσέ Πέκερμαν.

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Έχει ενθουσιασμό και διάθεση
Η Αγγλία παρατάχθηκε στο ματς με το Βέλγιο με την πρόκριση ήδη εξασφαλισμένη, μετά τις νίκες επί της Τυνησίας (2-1) και του Παναμά (6-1). Ο Χάρι Κέιν σημείωσε πέντε γκολ και φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Η ήττα από τους Βέλγους, με σκορ 1-0, δεν κόστισε ουσιαστικά. Στο εν λόγω παιχνίδι, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ξεκούρασε τους περισσότερους βασικούς ενώ από πλευράς Άγγλων δεν έλαβε χρόνο συμμετοχής ο Χάρι Κέιν.

«Η πρόκριση μας τόνωσε ψυχολογικά, οι παίκτες χρειάζονταν μία επιτυχία για να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητές τους. Η Κολομβία είναι φανταστική ομάδα, με παίκτες μεγάλης ποιότητας, το ματς έχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας. Νομίζω, όμως, ότι έχουμε αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης, διαθέτουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, με ενέργεια, διάθεση και ενθουσιασμό που διψά για σπουδαία αποτελέσματα» υποστήριξε ο τεχνικός Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Τελευταία αποτελέσματα:

Σενεγάλη – Κολομβία   0-1 (Μίνα ο σκόρερ)

Αγγλία – Βέλγιο  0-1

Παραδοση:

Κολομβία – Αγγλία      0-4

Αγγλία – Κολομβία      1-1

Αγγλία – Κολομβία      0-0

Κολομβία – Αγγλία      0-2

Αγγλία – Κολομβία      3-2

Ατελείωτο live στοίχημα στη bwin 21+

* Τα παίγνια επιτρέπονται σε άτομα άνω των 21. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 210 9237777. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχολιάστε

X