Βραζιλία – Μεξικό: Λάτιν... μάχη

Βραζιλία – Μεξικό: Λάτιν… μάχη

Στη Σαμάρα, η Βραζιλία κοντράρεται με το Μεξικό και φέρει το προβάδισμα για τη νίκη και την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ. Οι Μεξικανοί έχουν αρνητική παράδοση, στα έξι προηγούμενα Μουντιάλ έφθασαν στη φάση των «16», γνωρίζοντας ισάριθμους αποκλεισμούς.

Καλείται να δείξει χαρακτήρα
Μετά την ισοπαλία με την Ελβετία (1-1) και τη δύσκολη νίκη επί της Κόστα Ρίκα (2-0), η «σελεσάο» ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σερβίας (2-0), κατακτώντας την πρώτη θέση του 5ου ομίλου του Μουντιάλ. Δίχως να εντυπωσιάσουν οι παίκτες του Τίτε, πήραν αυτό που ζητούσαν.

«Πήραμε την πρόκριση από τον όμιλο, το τουρνουά τώρα ξεκινά όμως. Τα νοκ άουτ παιχνίδια κρύβουν παγίδες, έχουμε δει πολλά φαβορί να αποτυγχάνουν. Το Μεξικό είναι ομάδα που θα μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Από την πλευρά μας, επιθυμούμε την πρόκριση και πρέπει να προετοιμαστούμε για να την κατακτήσουμε» δήλωσε ο Τίτε.

Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει το Κύπελλο; Δες τις νέες αποδόσεις εδώ| 21+

Ψάχνει την υπέρβαση
Το Μεξικό εντυπωσίασε στα παιχνίδια με Γερμανία (1-0) και Νότιο Κορέα (2-1), κερδίζοντας νέους φιλάθλους με το ποδόσφαιρο που απέδωσε. Ωστόσο, δέχθηκε ισχυρό «χαστούκι» από τη Σουηδία (0-3), ευτυχώς για το ίδιο, το αρνητικό αποτέλεσμα δεν το έθεσε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Η δεύτερη θέση στον 6ο όμιλο του έφερε αντίπαλο την πανίσχυρη Βραζιλία στη νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ.

Στο ματς με την ομάδα του Γιάνε Άντερσον, οι παίκτες του Χουάν Κάρλος Οσόριο είχαν μία ευκαιρία νωρίς για γκολ αλλά απέτυχαν. Στο δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκαν γκολ και έπειτα κατέρρευσαν, αποτυγχάνοντας να φανούν ανταγωνιστικοί.

«Νιώθουμε πληγωμένοι. Δεν με ικανοποίησε ο τρόπος με τον οποίο αμυνθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, παραδίδοντας λευκή πετσέτα. Για να κατορθώσουμε να ανταγωνιστούμε τη Βραζιλία, επιβάλλεται να δείξουμε σαφώς καλύτερο πρόσωπο και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι» υποστήριξε ο Χουάν Κάρλος Οσόριο.

Οι Μεξικανοί από το 1994 και έπειτα αποτυγχάνουν να βρεθούν στη φάση των «8», γνωρίζοντας αποκλεισμούς μετά το τέταρτο παιχνίδι σε κάθε διοργάνωση. Στη χώρα, έχει γίνει ψύχωση η συμμετοχή σε πέμπτο παιχνίδι στο ίδιο Μουντιάλ.

Τελευταία αποτελέσματα:

Σερβία – Βραζιλία       0-2 (Παουλίνιο, Τιάγκο Σίλβα οι σκόρερ)

Μεξικό – Σουηδία       0-3

Παράδοση:

Βραζιλία – Μεξικό       2-0

Βραζιλία – Μεξικό       0-0

Βραζιλία – Μεξικό       2-0

Βραζιλία – Μεξικό       0-2

Μεξικό – Βραζιλία       1-2

Βραζιλία – Μεξικό       3-1

Τοπ αποδόσεις στο Μουντιάλ από τη bwin! 21+

* Τα παίγνια επιτρέπονται σε άτομα άνω των 21. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 210 9237777. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχολιάστε

X