Γαλλία – Αργεντινή: Στην κόψη του ξυραφιού

Γαλλία – Αργεντινή: Στην κόψη του ξυραφιού

Στο Καζάν, Γαλλία και Αργεντινή κοντράρονται σε σπουδαίο ματς για τη φάση των 16 του Μουντιάλ, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται. Οι Γάλλοι διαθέτουν ποιοτικές μονάδες σε όλες τις γραμμές και δείχνουν να έχουν την πληρέστερη ομάδα του τουρνουά. Ωστόσο, η Αργεντινή έχει «βαριά» φανέλα και κανένας δεν μπορεί να την υποτιμήσει.

Έπαιξε όσο χρειάστηκε
Η Γαλλία ξεπέρασε τα εμπόδια της Αυστραλίας (2-1) και του Περού (1-0) πριν αναδειχθεί ισόπαλη με τη Δανία (0-0), εξασφαλίζοντας την πρωτιά και την πρόκριση από τον 3ο όμιλο. Με παίκτες της ποιότητας των Πογκμπά, Ντεμπελέ, Εμπαπέ και Γκριεζμάν, οι «μπλε» έχουν τα φόντα να φθάσουν πολύ μακριά στο φετινό θεσμό.

«Δεν ήταν εύκολη η αποστολή μας στον όμιλο, είδαμε και τις Γερμανία, Ισπανία και Αργεντινή να δυσκολεύονται αρκετά. Πετύχαμε, όμως, τον στόχο της πρόκρισης και τώρα στα νοκ άουτ παιχνίδια ξεκινάει το πραγματικό τουρνουά. Θέλουμε να αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να φθάσουμε στην κορυφή» υποστήριξε ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου  | 21+

Δεν έχει πείσει κανέναν
Η Αργεντινή έκανε τα εύκολα δύσκολα στον 4ο όμιλο, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στο τελευταίο ματς με τους Νιγηριανούς, η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι δεινοπάθησε και χρειάστηκε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά για να φθάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Συνολικά, η «Αλμπισελέστε» δεν έπεισε με την παρουσία της αλλά έχει στις τάξεις της τον Λιονέλ Μέσι, που κάνει τη διαφορά και θέλει να την οδηγήσει μέχρι και την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

«Δεν περιμέναμε να υποφέρουμε τόσο πολύ, η πρόκριση έχει σημασία όμως. Θα πάρουμε ανάσες και θα επικεντρωθούμε στο ματς με τους Γάλλους. Οι στόχοι μας είναι πάντα υψηλοί και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο» ανέφερε ο Μέσι.

Τελευταία αποτελέσματα:

Δανία – Γαλλία   0-0

Νιγηρία – Αργεντινή    1-2 (Μέσι και Ρόχο οι σκόρερ των Αργεντινών)

Παράδοση:

Γαλλία – Αργεντινή     0-2

Γαλλία – Αργεντινή     0-1

Γαλλία – Αργεντινή     2-0

Αργεντινή – Γαλλία     2-1

Αργεντινή – Γαλλία     0-0

Όλα τα Στοιχήματα του Μουντιάλ στην bwin 21+

Σχολιάστε

X