Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος: Ματς της παρηγοριάς

Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος: Ματς της παρηγοριάς

Στο Βόλγκογκραντ πέφτει η αυλαία του 1ου ομίλου του Μουντιάλ με την αναμέτρηση της Σαουδικής Αραβίας με την Αίγυπτο. Οι δυο ομάδες έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης μετά από δυο απανωτές ήττες και απλά αναζητούν τους πρώτους βαθμούς ώστε να αποχωρήσουν με ψηλά το κεφάλι από τα γήπεδα της Ρωσίας.

Εμφανής η βελτίωσή της
Αφότου διασύρθηκε με σκορ 5-0 από τη Ρωσία, η Σαουδική Αραβία εμφανίστηκε σαφώς πιο καλά οργανωμένη αμυντικά απέναντι στην Ουρουγουάη. Παρά την ήττα με 1-0, δεν της επέτρεψε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική, την ώρα που οι παίκτες της είχαν μία μεγάλη ευκαιρία, με τον Χατάν Μπαχμπρί για να σκοράρουν.

«Η διαφορά στην εικόνα μας στο πρώτο και το δεύτερο ματς ήταν τεράστια. Επιθυμούμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αίγυπτο» δήλωσε ο εκλέκτορας Χουάν Αντόνιο Πίτσι.

Τα «πράσινα γεράκια» της Αραβίας αριθμούν 11 διαδοχικές ήττες σε επίπεδο Μουντιάλ και στόχος τους είναι βάλουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί.

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Έμεινε με την προσπάθεια
Η Αίγυπτος ήλπιζε ότι με την επιστροφή του Σαλάχ στην αγωνιστική δράση θα κατόρθωσε να ανακάμψει από την ήττα της πρεμιέρας με αντίπαλο την Ουρουγουάη (0-1). Ο άσος της Λίβερπουλ σκόραρε κόντρα στους Ρώσους αλλά το γκολ δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει βαθμούς στους «Φαραώ», οι οποίοι φανέρωσαν πολλές αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι.

«Νομίζω ότι δεν κάναμε την κατάθεση ψυχής που έπρεπε, χρειαζόμασταν το κάτι παραπάνω για να προκριθούμε. Παρ’ όλα αυτά, η παρουσία μας σε Μουντιάλ μετά από 28 χρόνια είναι σημαντική και σίγουρα αποτέλεσε κορυφαίο γεγονός για τη χώρα» υποστήριξε ο εκλέκτορας Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Τελευταία αποτελέσματα:

Ουρουγουάη – Σαουδική Αραβία   1-0

Ρωσία – Αίγυπτος       3-1 (Σαλάχ ο σκόρερ της Αιγύπτου)

Παράδοση:

Αίγυπτος – Σαουδική Αραβία       2-1

Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος       0-1

Αίγυπτος – Σαουδική Αραβία       1-5

Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος       0-0

Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος       1-2

Αίγυπτος – Σαουδική Αραβία       13-0

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X